Публикувано на 13.02.2008 / 12:47

Будимир Куйович готвел бягство от ареста

 

 

Според нашите източници, Куйович е бил преместен в самостоятелна килия и охраната му е била утроена. Спеполицаите са получили сигнал, че сръбският мафиот е готов да плати над 500 000 евро за измъкването си от зандана.

Както е известно, Будимир Куйович разтресе върховете на МВР – след издаването му на български паспорт, главният секретар на МВР подаде оставка, антимафиотът от Разград Тодор Димов пък каза, че върховете на държавата толерират бизнеса с амфетамини, но после набързо се отрече от думите си.

Днес следобед е второто заседание на Комисията “Куювич” в парламента. На нея опозицията за пореден път ще настоява да бъдат разпитани бивши шефове на спецслужби в МВР.

Куйович се смята за наследник на сирийско-кюрдските нарко канали на Фатик.

 

 

Afera.bg

Коментари 0 за
“Будимир Куйович готвел бягство от ареста”

  1. Имало едно време един сладур наречен Мечо Пух (Любен Гоцев). Повел той един от своите приятели, наречен Прасчо (Будимир Куйович) на купон в гъстата гора (бългаска). По едно време Прасчо плахо попитал: „На какъв купон отиваме, шефе?“ А той му отговорил: „На нещо като българска Коледа, нещо като „свинско погребение“ (амфетаминен празник). Прасчо казал: „Мисля да избягам, нещо ме е страх!“ А Мечо Пух се засмял: „Щъ избягам аз тебе, щъ избягам! Марш в кочината (килията на Пловдивския).“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *