Публикувано на 17.06.2022 / 19:43

БТВ, СРАМ НЯМАТЕ! ПЛЕЙМЕЙТВОДЕЩАТА ВИКТОРИЯ ПЕТРОВА, ВСИЧКО ОСРАХТЕ, КАЛПАЗАНИ!

 

 

 

„Протести в цялата страна в подкрепа на Властта“. Тази първа новина по БТВ Новините рапортува плеймейтводещата Виктория Петрова.

Снимките са от същата емисия – горе „протестът“ в София, долу – седянката за властта на бабите в Пловдив.

Бтв, срам нямате. Язък, че ви направихме телевизията с Дългия!

Всичко осрахте, калпазани. #ОСТАВКА, аматьори!

Николай Бареков

Бележка на АФЕРА: Току-що някаква Райна Зайкова, кореспондент на бтв от Пловдив патосно вика: „Вижте колко хора са се събрали на протест!“, като че ли милиони са залели улиците на Пловдив.

Ами, вижте ги и вие на снимката по-долу!

Малоумници, слугински, дръжки на микрофони, позор сте за журналистиката! Позор! А Викторията говорителката, такива идиотии говори, с умилкваща се интонация на конферансие в бардак, че е пълен потрес!

Коментари 18 за
“БТВ, СРАМ НЯМАТЕ! ПЛЕЙМЕЙТВОДЕЩАТА ВИКТОРИЯ ПЕТРОВА, ВСИЧКО ОСРАХТЕ, КАЛПАЗАНИ!”

 1. Така е,в жестоката борба за Кашкавала падат и ятаци.
  Мандражиите са в изчакване и се чудят на кой секвеститор да отворят залостените врати ?!

  Венсеремос.

 2. Нова показаха малък, но правилен протест от Варна.Очаквам да се активизират и други градове скоро.Не забравяйте и призива на бащата на к.п./нарочно/.Ще бъде много интересно на 22.6.2022година.Всекиму-своемуто,дами и господа!

 3. Пълна комедия! Това само в България може да се случи – некадърно правителство да организира протест, за да се задържи на власт. Протестът беше от не повече от петстотин човека. Сборище от лумпени и маргинали, които се имат за много модерни европейци. В събота същите боклуци ще развяват знамето на дъгата на гей парада. Така че медиите да не раздухват все едно е избухнало Априлското въстание. Позната, платена картинка…

 4. Чакат автобуса на спирката за Долно-Нанагорнище докато или слънчасат или ще ги втресе.

 5. Ако Възраждане спечели изборите ,ще призова Костадин Костадинов да национализира двете либерал -фашистки медии БТВ и НОВА телевизия .И също така да забрани всичките чужди и американски НПО -та .А техните служители във България да бъдат съдени и вкарани във затвора .И както го правят във Русия всичките чужди НПО-та да бъдат обявени за чуждестранни агенти ,работещи против интересите на България и нокаутирани със един замах.

  1. И още мнооого неща ще направи ПП“ВЪЗРАЖДАНЕ“ ЗА ПРЕРАЖДАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДИН НОРМАЛЕН, ЧОВЕШКИ ЖИВОТ, БЕЗ парашутисти от къде ли не,ДОЛНИ ПРЕДАТЕЛИ НА РОДИНАТА НИ!!!! А НИЕ, ОГРАБЕНИТЕ, ПОДИГРАНИТЕ И ПОРОБЕНИТЕ, ТРЯБВА ДА СМЕ ПЛЪТНО ДО ТЯХ!!!! ЗАЕДНО СМЕ НЕСЛОМИМА СИЛА️

  2. Чекай..от умрел писмо. Хипотетично ако спечели изборите Костадинов ще приватизира няма да национализира ще си купи още няколко къщи и няколко нови лимузини

 6. Тази Виктория е елитна мисирка, ококорена като че ли света само нея гледа – отврат !

  1. Простата ут-ка Проститутката на Варненския Шопар Крадливия и Крастав Красьо Крадлев.. Четири сватби и то все с шопари..

 7. Чашко тарашко фурашко дамаджан напикан насран пиян каза:

  бтв-божков(черепчето)тв.

 8. Мила Вики!
  Моля те, измий си старателно употребената п*тка, извади чуждестранния к*р от устата си и иди на море, и дишай , дишай, моля те, за да излезнат отровните битивийски пари от дробчетата ти.

  1. Когато Крадлев беше министър, на нея и капеше мед от устата като говореше за герберастите! А сега се пребоядиса, започна да се сваля на новотото правителство! Слугиня, няма какво друго да е. Жена без достойнство, но такива са всички в БТВ, ЛИЗАЧИ!

   1. Мчи той, Крадлев, я скъсА на 100 метра гладно бегане – гладна мечка оро не Игра!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *