« Върни се назад Публикувано на 19.12.2021 / 18:33

БТВ „СВЕТЛЮ“ ПЛЮС КИРЧО – ДЪРА-БЪРА „ЗЛАТНО ЯЙЦЕ“, ИДИОТИ, СЪР! БУЛШИТ!

bTV. Неделя вечер.

bTV „Светлю“.

Евтин дърварски пиар със загравяне.

Почва се с насипен тюрлю гювеч изсипан в тигана на мозъка на народонаселението с дъра -бъра … Надя Чолакова „спецката“ по „подземен свят“.

Какви глупости наговори по бтв, просто не е истина. Тази жена преди много, много години дойде във Варна да я срещам с подземни босове, белким разберяла какво се случвало. От тогава нищо не разбра, продължи да пише и говори глупости, и досега не е вдянала за какво точно става дума, освен тъпите и кухи баналности, които плещи. Потрес просто!

Но потресът на небивалиците и приключи с възторжен апломб как сега се родило „златното яйце“ с „новото правителство“.

Нататък загряването на пропагандната манджа продължи с включване на една ухилена п…. от Астра Зенека.

Братовчед ми едва не умря, бе на косъм, след като се ваксинира точно с астра зенека, сега тоя светлю я пуснал тая пластмасова нахильотка от астра зенека, за да ни убеждава да се ваксинираме нон стоп. На това място няма да псувам грозно, защото пак ще ме блокират.

След нея говори някакъв от Лондон. С тънкия пиарен пиниз как и защо ние, огромното мнозинство, не сме искали да се ваксинираме. Щото не сме вярвали в правителството. Ти да видиш. И сега като дойде „златното яйце“ – к’во, бе, смешници? ZERO.

Нататък включвания от Франция, Германия и Италия, откъдето дръжките на микрофони ни загряват /преди участието на Кирил Петков/ как по света също направо „умират“ от вдигането на цените, така че, споко, братя и сестри, Кирчо е истинското „златно яйце“.

И на финала- ауууу, на стола сяда Кирчо Петков.

„Златното яйце“.

И говори, блябосва, говори, блябосва, нищо не му се разбира, защото и той сам нищо не си разбира, потресаваща работа – този човек е министър председател. Всяка втора дума в устата му е „анализ“, щото това е новата „опорна точка“, за да се измъкнеш за да не изплещиш нова тъпотия, като за втория мост на Дунав.

А от Европейската Комисия му казали „Ахххха! Това за първи път го виждаме в България“.

Ами, да, то си е за първи път, такива тотални разхвърляни тъпотии и глупости, и кретении да сипе на ангро това лице, наречено Кирчо, което е и премиер, Боже, прости ни!

Глупост след глупост, а Светлю, фризиран точно като косичката си, не смее да гъкне, да опонира, да задава остри въпроси и …. лиже и маже с маркиране на въпросчета.

Такава дърводелщина, такава некадърност и у „водещ“, и у „участници“, че ти иде да счупиш телевизора.

Финалът е с Георги Господинов, който пък дежурно е обявяван пак от безкритичните „глобалистко либерални“ медии като „велик“. Тука вече не издържахме и сменихме канала.

Защото това не е нито журналистика, нито телевизия, това не е правителството, а пълен булшит.

На български казано ясно и точно – лайна.

Afera.bg

П.П. Кирчо ни молил, ако се чудим дали да се ваксинираме, или не, да сме помогнели на децата, като се ваксинираме. Като те гледам, Смешнико, какъв измислен Смешник си, НИКОГА няма да се ваксинирам. Пълна трагедия си, тотална.

Ако имате диабет, не е опасно, ваксинирайте се, ако имате кардиологични проблеми, ваксинирайте се, плещи тоя Смешник. Идиоти, сър! Идиоти!

Апропо, онзи ден умря лекар след бустерна доза, точно защото при лица с хронични болести се отключва тромбоза, респективно инфаркти и инсулти… Никой обаче не ги пише в графата „умрели от ваксина“.

«