« Върни се назад Публикувано на 18.11.2017 / 14:17

БСП /ТРАГИ/КОМЕДИЯ! КАКВО КЛАТИТЕ ЛИ, ЛАМБО? МЕКИЯ СИ! СПОРЕД „ЗБОГОМ“ ГУРУТО НА НИНОВА: „ОБЩЕСТВОТО НЕ БИЛО УЗРЯЛО ОЩЕ ЗА ИЗБОРИ“!

бспСтефан Данаилов – Ламбо, „Збогом“ гуруто на Корнелия Нинова:

Аз бях за Менда Стоянова. Аз много я харесвам тази жена, тя е благородна

Той отхвърли твърдението на ГЕРБ, че БСП клати властта и държавата. „Е, какво клатим? Те са толкова сигурни в себе си, какво да ги клатим! Те са железни, но въпросът е, че не може да има спокойствие, акцията ще върви докрай“, обясни за вота на недоверие Ламбо.

…Ламбо определи като абсолютен успех предизвиканата оставка на Главчев, но допълни, че той сам си го е направил. „Защо трябваше да го прави това Главчев? Умен човек, а какво направи? Сега не знам дали някой го подтикна да направи тази глупост, но това си беше пълна глупост. Той го предизвика“, категоричен е Данаилов.

Според него обаче обществото не е узряло още за избори, а целта на вота на недоверие е да стигнат сигнали до хората, че не вървят добре нещата.“

Е те това е /траги/комедията БСП!

Какво клатите ли, Ламбо? Мекия си, това клатите!

БСП – Комедия не е никаква опозиция, а циркаджийско котило, което доведе за трети път на власт Бойко Борисов и Хунтата МУ, а в момента, както вика Ламбо, „въпросът бил акцията да върви“ … с „благородната“ Менда, „умния“ Главчев и „обществото, което не е узряло още за избори“…

И както рекна Комедия Нинова: „ново начало“ с „политическата класа“ на управляваща мафия.

Долна история. Отврат. Няма по-отвратително нещо от лицемерна „опозиция“, каквато е БСП – Комедия!

Afera.bg

Бележка на АФЕРА: Апропо, забележете само как слугинските медии на ГЕРБ и Пеевски обслужват еднакво ласкаво ГЕРБ и БСП и тогава се вързвайте на „клатенето“ на властта от Комедията.

«