« Върни се назад Публикувано на 30.12.2019 / 19:32

БСП – КОРНЕЛО, АМАН ОТ ТЪПИТЕ ТИ „ВОТОВЕ“, С КОИТО БЕТОНИРАШ БОКО ВСЕКИ ПЪТ, КОГАТО МОЖЕШ ДА ГО СВАЛИШ! ЧЕ СТЕ ПОДЛОГА НА ГЕРБ ВЕЧЕ Е ЯСНО И В ХАЙФА!

БСП – КОРНЕЛО, АМАН ОТ ТЪПИТЕ ТИ „ВОТОВЕ“, С КОИТО БЕТОНИРАШ БОКО ВСЕКИ ПЪТ, КОГАТО МОЖЕШ ДА ГО СВАЛИШ! ЧЕ СТЕ ПОДЛОГА НА ГЕРБ ВЕЧЕ Е ЯСНО И В ХАЙФА!500 МИЛИОНА дадоха фира за ТАКА НАРЕЧЕН „РЕМОНТ“ НА ЯЗОВИРИТЕ.

Милиони, десетки, стотици милиони, милион тук, милион там, раздава Боко Тиквата, като бакалин и „НАРЕЖДА“ на главния прокурор какво да правел СЛЕД … „ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ“.

Същата тая ТЪПАНАРСКА ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ, ТЪПА, КАТО НЕГО, КОЯТО ДО ТОЗИ МОМЕНТ НЕ Е ОТКРИЛА, РАЗКРИЛА И ДОРИ СЪЗРЯЛА КАКВО КРАДЕНЕ ТЕЧЕ И ПРЕЗ ВИК-ТАТА В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, КОИТО СА ЕДНИ ОТ НАЙ-ТЛЪСТИТЕ ПАРТИЙНИ КАСИ НА УПРАВЛЯВАЩА ПАРТИЯ.

Бсп – Корнела обаче сега ще иска вот на недоверие.

ПАК!

ЗА ДА БЕТОНИРА ПАК!!! ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ!

КОЕТО ПРАВИ НЕПРЕКЪСНАТО, КОГАТО НА БОРИСОВ МУ ЗАПАРИ ПОД ПЕТИТЕ.

Вместо да вдигне хората си на МАСОВИ ПРОТЕСТИ, НА ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ, НА РЕВОЛЮЦИЯ, БСП -КОРНЕЛА ще каканижи в парламента дъра-бъра, два чадъра и ЗНАЕЙКИ ПРЕКРАСНО, ЧЕ НЯМА КАК ДА МИНЕ ВОТА НА НЕДОВЕРИЕ, ЩЕ БЕТОНИРА ЗА ОЩЕ ПОЛОВИН ГОДИНА ПОНЕ КРАДЛИВАТА МАФИЯ НА ГЕРБ – БОРИСОВ!

Че БСП -Корнела е ПОДЛОГА НА ГЕРБ – БОРИСОВ ВЕЧЕ Е ЯСНО И В ХАЙФА, особено след като облизаха насрания задник на „опонента“ си Портних във Варна по време на местните избори и УМИШЛЕНО МУ ПОДНЕСОХА НА ТЕПСИЯ ПОБЕДАТА. НА НЕГО, И НА АВЕРА НА КОРНЕЛА – БОКО!

Във Варна язовир Камчия е наред, апропо.

Ама тука Вик „кръгът Тъстовете“, заедно с Портних – Хайфа са в пълна Симбиоза със същата тая БСП – Корнела, дето ще плямпоти на „вот на недоверие“, а всъщност за пореден път ще бетонира с тоя „вот“ управляващата Мафия.

Вец-овете, точещи язовирите, оплетени като свински черва, нямат цвят – бспдпсгерб и остальная сволочь…

Но най-страшното е, че няма народ!!!

Народ, който да помете тая СГАН – ЦЯЛАТА СГАН, БЕЗ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЦВЯТ.

ЗАЩОТО СА ЕДНО!

КРАДЛИВА СИМБИОЗА!

Че и прокуратура, и конпи си назначиха да им пазят алчните гъзове!

Идва 2020 – революционна, трансформационна година, според всички астролози. Година, която е призвана да помете ГНИЛОЧТА!

САМО ЧЕ МАЙ САМО ЗА БЪЛГАРИЯ И ПЛАНЕТИТЕ НЕ ВАЖАТ.

ЗАЩОТО ТУК ИМА РАЯ! УПРАВЛЯВАНА ОТ ХУНТА, ХУНТА, ПОДЪРЖАНА ОТ КУПЕНА „ОПОЗИЦИЯ“!

Afera.bg

«