« Върни се назад Публикувано на 20.10.2017 / 10:11

БСП – КОМЕДИЯ ИСКА ОСТАВКИТЕ НА СИМЕОНОВ И РАДЕВ, БОКО НЕ ГО ПИПА. ЦАЦАРОВ ГРОМИ ДОСТ, ГЕРБ НЕ СМЕЕ ДА ПИПНЕ. УПРАВЛЯВА ВИ /С „ОПОЗИЦИЯ“/ – МАФИЯ!

валери симеоновГламаво, тъпо, дърварско, та чак – обидно.

БСП – Комедия излиза и гърми: „Искаме оставките на вицепремиера Валери Симеонов и вътрешния министър Валентин Радев“. Обаче за оставка на Бойко Борисов, иначе казано – Боко, същата тая БСП – Комедия, наречена иначе „опозиция“ /сложете колкото си искате кавички/ – мълчи!

Цацаров, който иначе е главен прокурор, громи ДОСТ и разследва някаква фондация, дето давала кинти на ДОСТ, здрасти, че бързаме… Обаче същият тоя главен прокурор не смее да гъкне по темата ГЕРБ, а за Пеевски, в качеството му и на изборджия, не смее и да помисли да разследва даже!

На Територията, наречена „държава“ България, ежедневно се разиграват ПИАР циркове, които трябва да хвърлят прах в очите, че „нещо се прави“, „разследва се“ нещо, искат се оставки на „на някои“, но НИКОГА НЕ СЕ РАЗСЛЕДВА ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА!

Поръчково избирателни „смели сърца“ го играят „прокуратура“ и „опозиция“. И всичките те мълчат като насрани за онези, които управляват всъщност Територията, а именно – Бойко Борисов и Делян Пеевски.

Който не е с тях – на гилотината, който е с тях – лапа и е пазен от прокуратурата.

Те това е положението, драги ми „смехурковци“, управлява ви мафия!

П.П. Същата тая мафия си намери и нова „опорна точка“ – истините за тоталната корупция на Територията нарича „фалшиви новини“, а фекалните фалшиви новини, нарича истина и пълни гушите на джурналяйките, произвеждайки ги като на матрица.

Afera.bg

Колаж: Иван Червенков

«