« Върни се назад Публикувано на 18.05.2022 / 8:54

БСП В ПЪЛНА ШИЗОФРЕНИЯ. АМЕРИКАНСКИ МЕКЕРЕТА, КОИТО ПРОДАДОХТЕ БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАНИ ИНТЕРЕСИ И ТОВА НЯМА ДА БЪДЕ ЗАБРАВЕНО! /ВИДЕО/

БСП изпадна в пълна шизофрения и тръгна към кризисен пиар.

Според изявление на псевдо-лидерката им Корнелия Нинова, Русия е приятелска страна на България, но това въобще не пречи на самата Корнелия да гласува, подписва и изпраща по няколко самолета с оръжие всеки ден, за отстрел на приятелите ни руснаци, нали?! Само един депутат от БСП гласува „против“, всички останали червеноглавци вдигнаха крадливите си ръчички в парламента и замесиха България открито във войната срещу Русия.

Червени нацисти!

Сега внушават по всички телевизии, че българите „не се интересували от даването на оръжия“, това не била актуална тема.

Няма такова нещо, точно това е основната тема. Говоренето и правенето са две различни неща, уважаеми социалисти, комунисти и обикновени глупаци. Ако сте принципни щяхте да правите онова, което обещавате. Но вие също сте американски мекерета, които продадохте българските национални интереси и това няма да бъде забравено!

На нито един българин не му трябват скапаните ви помощи от 2 лева на ден. Нито увеличаване на скапаните ни доходи с 20 процента. Тези 100 лева няма да решат нито един наш проблем! Трябват ни смислени политици и държавници, каквито вие не сте. И вече никога няма да бъдете, лъжци и лицемери такива. Предатели!

Поискахте и станахте нацисти – убийци на руснаци! Пригответе се да платите цената.

Николай Марков

Бележка на АФЕРА: Григор Здравков от Българска Легия Антимафия публикува какви „краставици“ праща Корнелия Нинова към Украйна:

„АМА нито ЕДИН патрон не изнасяме за УКРАЙНА. На Сарафово всичко е точно. „Индустриалката“ сложи подписа и си литкаме на спокойствие. Видеото е на  Стоян Тодоров“


«