Публикувано на 21.06.2022 / 17:20

БСП БОЖАНКОВ И ДУХАНЕТО. БОЖАНКОВ, НЕ ЗНАМ КОЯ ТИ ДУХА, АМА ЯЗЪК!

Явор Божанков от парламентарната трибуна:

Госпожо Атанасова, не съм го очаквал като парламентарист с по-дълъг опит. Рязко се загрижихте за президента Радев и рязко ви стана симпатичен. Нямам идея защо. Днес сте особено емоционална. Пишете във Facebook – скандално изказване на Асен Василев по въпроса с бюджета. Но госпожо Атанасова, не може всеки път като чуете за духане, веднага да излизате. Искате и вие да се вредите там, пък не сте от бедните.“

БСП Явор Божанков и той, като Гуцанов, много активен напоследък. Така защитава Простото Киро и компания, като че ли са го напомпали с някои вещества, предимно използвани чрез „кетъринг“ в Министерски съвет.

Божанков много иска да блесне, но когато си просто парче, вместо да блеснеш, винаги става така – лъсва ти задника, т.е. простотията.

Божанков излезе на парламентарната трибуна за да репликира изказване на Десислава Атанасова от ГЕРБ, която пък се възмути от изреченото от финансовия министър Асен Василев „Да го духат бедните!“.

С блеснали очички, надигнал се на пръсти за да достигне микрофоните, Божанков истерично извика: „Но госпожо Атанасова, не може всеки път като чуете за духане, веднага да излизате. Искате и вие да се вредите там, пък не сте от бедните.“

Победоносно нахилен, точно като идола си Простото Киро, Божанков тържествено си седна мястото след изречената простотия.

Дали отвратителната реплика на Божанков е отправена към Атанасова, Драганова или Петмезова, няма никакво значение, важното е, че това ниЗко човече по просташки начин обиди жена. На всеослушание и от парламентарната трибуна.

И защо?, след като Асен Василев изрече „Да го духат бедните“ и логичната реплика на Божанков би трябвало да е към Кококорчо с подтекста защо използва точно Асенчо „духане“, предвид подсъзнанието му, а не към Атанасова.

Вероятно Божанков си мисли, че е направил голямо геройство, „смазвайки“ опозицията на прехваленото от него правителство.

Всъщност показа единствено, че е простак.

Не знам коя ти духа, Божанков, ама язък и за барута. Защото не си мъж! Ама хич даже!

Просто простак си.

Веселина Томова

Коментари 34 за
“БСП БОЖАНКОВ И ДУХАНЕТО. БОЖАНКОВ, НЕ ЗНАМ КОЯ ТИ ДУХА, АМА ЯЗЪК!”

 1. Чашко тарашко фурашко дамаджан напикан насран пиян каза:

  Спестява от самобръсначки , защото е кюсе ,спестява и от дрехи , защото се облича от детмаг.Седна дума , потрес .Простено му е – той е комунист(педераст).

 2. На площада имаше около 1800души. Преброих ги грубо, по снимката отвисоко. Разбира се, това не са всичките им привърженици.

  1. Чашко тарашко фурашко дамаджан напикан насран пиян каза:

   И нарочно щъкаха нагоре -надолу за да изглеждат повече пред мисирките -джурналя.

 3. Красивата жена е ухажвана, срамно е да си долен ляв педал ,да го шибат отзад Явор гея , червеното педалче.

 4. Не споделям мнението на Божанов, но по въпроса за духането на Деса Простакеса много ми хареса. Тая Диловска джофра обслужи цялото НСО.

 5. По-вероятно е Божанков да духа, подобно на колегата си Кокорчо.

  1. Това за дуловската Деса
   безкрайно много ми хареса
   любима Бокова метреса
   е кака Деса Простакеса.

   Навярно вече всички чуха,
   че Деса много често духа
   гола или по бельо
   с уста обслужва НСО.

 6. И този се надява да го забележат . Знае ,че не струва и се опитва да се покаже , че е там . Пък може да го удари някое милионче . За вярна служба .

 7. Александър Урумов

  Искате ли да знаете как точно манипулират?
  Искате ли да знаете точно колко голяма е “огромната подкрепа за правителството”?
  Не е толкова сложно. Има точно число.
  Но нека тръгнем поред.
  На едната снимка е “огромната подкрепа за правителството”, а на другата снимка е реалният брой хора на площада.

  May be an image of 1 person, standing, outdoors and crowd

  Не са повече от 2-3 хиляди души, но за да не спорим с някой нежен фен на кабинета и в знак на великодушие нека решим, че на площада са 5 000 души.
  В тези 5000 влизат приятели на подкрепящите и на случайните минувачи в политиката – като министри, зам министри; платени партийни активисти заедно с неизбежните жертвоготовни лени, очакващата гювеч бизнес клиентела и съгледвачите на други партии.
  Няма нищо, живот – реалността е такава.
  Реалността също така сочи, че населението на София по постоянен адрес е 1 376 397 души към 15 март 2022 г.
  И така – нека сметнем колко процента са 5000 души от 1 376 397 души, колкото е населението на София по постоянен адрес, заедно с Кокорчо и Наско, които живеят на един адрес.
  Смятаме.
  Какъв е резултатът?
  Каква е “огромната подкрепа” за правителството сред населението на София?
  Ето точното число – 0,363267284075743%.
  Повтаряме числото – 0,363267284075743%.
  И то ако са 5000, колкото не са, но ние решихме да сме ларж. Цялата власт им дадохме, та това…
  Наистина числото е видимо много дълго, но пък реално е много малко.
  Също като нагласените снимки и реалността.
  “Огромната подкрепа” за кабинета е по-малко от 0,4% от населението на София.
  В другите градове “огромната подкрепа” даже и калкулатор не я лови.
  Пронизително крякане, медийни истерии на банда управляващи наркомани, изстъпления на самозвани пиарки, раздаване на пари по медии, олигарси в подкрепа, на Кирчо баща му и –
  0,363267284075743%.
  Това е числото на деня.
  “Огромна подкрепа”, няма що.
  Лека нощ, деца!

  http://www.budnaera.com/202202f/2221137.html

 8. „Съединението прави силата“.Дали някой от тези нефелници си прави труда, да вдигне поглед към този девиз , преди да влезне в парламента? Колко още може да бъде обругаван? То не бяха кофчези,вмирисани риби, боси в парламента, показване на среден пръст, а сега не могат да се разберат, кой на кого да духа. Време е да вкарат ЛГБТ прайда и да започва вакханалията.

 9. Наистина, един истински мъж никога не би постъпил толкова просташки. Няма значение кой е адресата. До къде се докарахме… Спешно трябва Вероучение и Патриотично образование, иначе край с България. Предадохме дякона Левски.

 10. Аман от червени педали в това правителство и коалиция.
  Спеца оножда Кокорчо отзад , а Божи червеното селско педи духа супата .

 11. Томова, поздравления! Иначе, на Педалите от Промяната все духане им е в ума и устата. Кокорчо не изпусна фразата. Просто за момент си спомни какво е правил нощес и се размечта.

 12. Якето на БСП-то Божанката по тъп и от Валери Божинката.

  Яне Янев има достоен заместник цървул от ГорноОряховските села..

 13. България пак попадна в политически цугцванг.Избори до дупка,нестабилност…и така нататъка.

 14. Герб е по-голямото зло,но и това правителство не заслужава особено доверие.

 15. Никакво възпитание няма този народен избраник! Жалко за БЪЛГАРИЯ, и такива хора ни управляват! Толкова ли закъсахме, че да слушаме, как обиждат дама?

 16. Само че, Атанасова в изказването си не спомена „духане“, а говори за дъното, което дълбаят управляващите с изказванията си и спомена подигравателно Божанков.А другаря Божанов прочел във фейса някакъв неин коментар за „духането “ на Кикорчо и се хвърли на амбразурата.

 17. Тежката артилерия на ГЕРБ не може лесно да се обиди. Идва все пак от лудница. Уж била юристконсулт, ама винаги ми е приличала на пациент. Темата в никакъв случай не е за народното събрание. Ама всички се държат като откачалки. Това е по-страшното. Иначе е толкова нормална като темата кой колко дълги ги сере. Може, ама не в парламента.

 18. Божанката е педал, надминава Божинката . Футболиста е ебач, а комунделчето е селски духач на кожен инструмент от червените витрини на Амстердам.

  1. Той може да е мек, обаче другарката му Нинова каква реч му дръпна-твърдо, натъртено и размахва някакви папки,била ги пратила в прокуратурата, захранила с материали Гешев.Тя е само за военен министър(дали няма някакъв чин)?

 19. Това новоизлюпено комсомолче е наистина много нагьл и противен – също както и партията му с окървавени ръце.

 20. Колкото повече четири телевизии показват простотията от НС, толкова повече се питам за кого плаща този обрухан народ заплати, луксове и пътувания. Четири телевизии цял ден облъчват населението, като че ли за първи път се актуализира бюджет или има „революционна“ ситуация! Има един орган, СЕМ, на когото също плащаме заплати. Няма ли да направи забележка или да глоби частни телевизии, че се занимават с политика в държавата вместо да изпълняват предварителната си програма. За заседания на НС и други дебати там, има БНТ. И, за нея плащаме данъци! Цяла година беше психясване с ковида, а сега с простите ПППП-та, че после и „масовите“ им митинги. Хайде да си влязат в ролята и да регулират тези телевизии. Ние си имаме дистанционни и копчета на телевизорите, но не е там въпросът! Да им кажа на всички дето са се втурнали да анализират и показват едва ли не „революционната“ ситуация, че извън София никой не ги гледа и не се интересува от желанията им!

 21. Томова, време е Афера.бг и Вие да списвате сериозни теми за коментарии. В момента е време разделно. Като сте толкова умна, не използвайте изрази като простак и други подобни, а представете нещо ново, нещо умно, с едно изречение – представете: „Как България да излезе от тази задаваща се спирала от нови избори, какви качества на отговорност, на образование, на професионализъм, на контрол и т. н. трябва да имат бъдещите избраници , които ще управляват България.“

  1. Кавато държавата и управлението, такъв език! Евала на г-жа Томова

  2. Какво му е разделно на времето? Някой се разделя с нещо, ама кой и с какво? А, че гледаме вече два дни от прости по-прости изказвания и хора, няма спор! А, „Афера“ години наред пише кой какъв и за какво става, ама никой не я слуша. Само четат и си правят каквото си знаят!

 22. Татко му на Божанков дето държи вторичните суровини в Горна Оряховица беше платил да стане депутат от ГЕРБ, даже и плакат му правиха. Не му се получи, въпреки кинтите, и малкия Божанков го пласираха в БСП. Нинова взе парите у го вкара в листите. После си плати за над 4000 преференции и сега дава акъл в НС

  1. Това арогантно копеле за себе си няма акъл, закони ще гласува…

  2. Малката Божанка беше и от Демократична България, има го в тубата как горещо агитира за евродепутатското място на Радан Кънев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>