Публикувано на 28.03.2021 / 16:27

БРУТАЛНО! ФИРМА, БЛИЗКА ДО ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР, ОГРАДИ ПОЛЯНАТА С КРИВОТО ДЪРВО В МОРСКАТА ГРАДИНА НА ВАРНА! ГЕРБ ПОРТНИХ ПРЕДИЗБОРНО ДАВА ЧАСТ ОТ МОРСКАТА ГРАДИНА НА ФИРМА БЛИЗКА ДО ВОДАЧА НА ГЕРБ ЛИСТАТА ВЪВ ВАРНА! /ДОКУМЕНТИ!/


Днес АФЕРА публикува:

КАКЪВ УРОД СИ ТИ, БЕ, ГЕРБ ПОРТНИХ?!!! ОГРАДИХА С ОГРАДА КРИВОТО ДЪРВО В МОРСКАТА ГРАДИНА! ЩЕ СЕ ВЛИЗА С ПЛАЩАНЕ НА ПОЛЯНАТА!

https://afera.bg/%d0%ba%d0%b0%d0%ba%d1%8a%d0%b2-%d1%83%d1%80%d0%be%d0%b4-%d1%81%d0%b8-%d1%82%d0%b8-%d0%b1%d0%b5-%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%b1-%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%82%d0%bd%d0%b8%d1%85-%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%b4/

ВЕДНАГА СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯТА В САЙТА АФЕРА ЗАГРАЖДЕНИЯТА СА МАХНАТИ И платени мероприятия няма да се провеждат. БОЙКО БОРИСОВ СЕ Е ВБЕСИЛ И Е НАРЕДИЛ  ПОРТНИХ МОМЕНТАЛНО ДА СЕ МАХНАТ ОГРАДИТЕ.

ОБАЧЕ! АФЕРА РАЗКРИ КОЯ Е ФИРМАТА НА КОЯТО ГЕРБ ПОРТНИХ Е НАПРАВИЛ ПОДАРЪКА – ТОВА Е ФИРМА, БЛИЗКА ДО ВОДАЧА НА ЛИСТИТЕ НА ГЕРБ ВЪВ ВАРНА КОСТАДИН АНГЕЛОВ!

АФЕРА разкри коя е фирмата, на която Община – Варна е дала да огради поляна в Морската градина с емблематичното криво дърво!

Заради фирма близка до министъра на здравеопазването  Костадин Ангелов, който е и кандидат за депутат на ГЕРБ във Варна за изборите на 4 април, са заградили кривото дърво уж за три месеца!

Фирмата се казва „Пука енд пука ейнджънси“ ООД.

Интересна подробност е, че фирмата е с капитал 10 лв.

Двама са съдружниците, като съдружничката на фирмата, която е близка на министър Костадин Ангелов, приятелка е на жена му, е с капитал 2 лв.

Писмото, което община Варна изпраща на фирмата, с което съгласува (дава съгласие) за заграждане на терена, е изпратено до управителя на фирмата, като е посочен и имейл.

Обаче посоченият имейл под адреса не е на фирмата, а на деловодство на министерството на здравеопазването!!! Т.е. уж пишем на частната фирма, а изпращаме писмото до … здравния министър!

Коя е Цветелина Грозданова-Давидова? 

Тя е управител на Агенция за събития, концерти, фестивали и др., която е близка на Костадин Ангелов – ПРИЯТЕЛКА НА ЖЕНАТА НА КОСТАДИН АНГЕЛОВ! и имат две общи фирми с Дан-Николае Фироиу.

Всеки сам да си отговори, защо на тази фирма се дава този терен с кривото дърво и защо точно предизборно!

Това е пълно безобразие!

Това е приятелката на жената на Костадин Ангелов – Цветелина Грозданова-Давидова.

А това е Дан-Николае Фироиу.

Afera.bg

 

Коментари 11 за
“БРУТАЛНО! ФИРМА, БЛИЗКА ДО ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР, ОГРАДИ ПОЛЯНАТА С КРИВОТО ДЪРВО В МОРСКАТА ГРАДИНА НА ВАРНА! ГЕРБ ПОРТНИХ ПРЕДИЗБОРНО ДАВА ЧАСТ ОТ МОРСКАТА ГРАДИНА НА ФИРМА БЛИЗКА ДО ВОДАЧА НА ГЕРБ ЛИСТАТА ВЪВ ВАРНА! /ДОКУМЕНТИ!/”

 1. Махнете си оградата бе момчета ,просто го направете и няма да има проблеми ,хахаха.Нека бъдем умни ,хахах, аз съм добър човек ,но само когато искам ,хахах, Аз се моля само един път , правете си изводи ,хахах.Не го ;и направите аз .ще я махна , след което става лошо ,хахаха.

 2. Плюхте че Ангелов кандидат от Варна и няма нищо онщо с Варна, ето вече ще има общо с Варна 🙂 . Бизнесче.

 3. ГЕРБ общините дават под аренда общественна земя която не е пустееща ли безстопанственна и то най-нагло!!! Представям си Правителството ГЕРБ за тези 12 години какво е арендовало и продало на наши и чужди Инвестмафиоти без да го знаем???Едно е сигурно ??? Цялото недвижимо имущество на хората е Ипотекирано в Чужди Финансови Фондове!!!Първата лястовичка е Енергийния Паспорт!!! Техните имущества не се пипат защото са Фирмени или на Офшор-фирми!!!Добре дошли в Корпорация България!!!Запитали ли сте се защо липсва Герба от Нац-ния ни флаг???Като корпорация под чуждо ръководство нямаме право на ГЕРБ!!!Той е само за Ръководството на Корпорацията !!!

  1. Что означает фамилия Портный?
   Фамилия Портный означает „портной“ в переводе с украинского. Очевидно, предок этого человека был портным.

   Eвреям Российской империи начали давать фамилии в конце 18-го века, после присоединения к Российской империи западных oбластей Белоруссии, Украины и Прибалтики – после раздела Польши. Тогда Екатерина II „приобрела“ вместе с западными областями огромное количество евреев, у которых исторически не было фамилий, а только имя и отчество, например „Шлойме, сын Хаимке“.

   Чтобы узнать численность своих подданных, а также организовать их призыв в армию, она ввела переписи населения – примерно раз в десять лет. Это и были „ревизские сказки“, во время которых всем евреям были даны фамилии, как правило, либо по месту проживания (например, Вилейкин), либо по имени одного из родителей (например, Шифрин), а также по другим признакам, например, по профессиональному (Шойхет, Резник).

 4. Тия с драконите са много противни. От месец са заградили част от центъра на парк Възраждане в София и късат билети по 15 лв ако баби и майки с деца искат да влязат да разгледат.

  1. ..,,NABEDENIJAT,,ZA,,PROFESOR,,,UCHIL V MINALOTO 1G.,,PRAVO,,ZASHTOTO ISKAL DA STANE ,,SADJA,,I DA ,,OSADI,,BASHTA SI,KOYTO ,,POD ALKOHOLNO VLIJANIE,,..,,SMILAL,,OT BOY MAYKA MU,A SEGA ,,OT SUTRIN DO MRAK,,KARKA ALKOHOL V ,,EDNO SLIVENSKO SELO,,…..,,GEROY,,..E ..TOY!

 5. Веси, спешно им предложи фирмите около властта да имат задължително думата “ Непуко “ ………………………………

  1. След което да си направят сепуко, като се разпорят от тиквата до чатала !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *