Публикувано на 08.02.2022 / 17:27

БРУТАЛНО РАДЕВ И КИРЧОВЦИТЕ ВКАРАХА ШПИОНСКИЯ СОФТУЕР PEGASUS ЗА ТОТАЛЕН КОНТРОЛ НАД ОПОНЕНТИТЕ НА ВЛАСТТА. ЗНАЕМ КАКВО НАПРАВИХТЕ МИНАЛОТО ЛЯТО!

Знам какво направи миналото лято…

Вкараха ли Радев и Кирчовците в България шпионския софтуер Pegasus, за да си бранят „синергията“?!

От дни в медиите се прокрадват публикации за това, че властта се е изкушила да се брани от инакомислещите по стария и добре познат метод – с подслушване и следене. Лидери на партии, депутати, висши магистрати, граждански активисти, бизнесмени, неопитомени журналисти са вкарани в „оперативни дела“, за да се „профилират“. А чрез проследяване на контактите им, ползвателите на информацията – Радев, Просто Киро и Кокорчо, ще са наясно във всеки един момент – кой би могъл да застраши необятната им власт.

Това, което никой не разкрива е фактът, че изкушението на новите управници е достигнало такива нива, че се е стигнало до употребата на шпионския софтуер Pegasus. И забележете – събраната информация отива в ДАТО, овладяно от вътрешния министър Бойко Рашков, който докато бе част от служебните правителства на Румен Радев пробута за началник Бисер Борисов, а по-късно и Бранимир Димитров за заместник.

Софтуерът Pegasus позволява брутално навлизане в личното пространство.

Това е причината през лятото на 2021 г., когато се разбра за неговата употреба в Европа, темата да достигне дори до Европейския парламент. Подозренията са, че обект на проследяване и подслушване с Pegasus е бил дори френският президент Еманюел Макрон и куп френски министри. Грандиозен скандал имаше и в Полша, където шпионирани са били опозиционни политици.

Софтуерът е продукт на израелската технологична компания NGO Group. Международно журналистическо разследване установи, че шпионският софтуер е ползван за следене на терористи и престъпници, включително има данни, че така е установен и заловен дори прочутият наркобарон, известен с прякора си „Ел Чапо“.

Това е „бялата“ страна на Pegasus, защото има и друга – „черна“, за която мнозина не искат да се говори, включително и в България. И тя е свързана с нещо доказано – системата е използвана за подслушване на политически опоненти, бизнесмени и журналисти в много държави по света.

Това, което прави програмата за шпионаж особено ценна за контролиращите я, е, че Pegasus позволява външен достъп до микрофона и камерата на телефони, компютри и всички мобилни устройства, без собственикът им изобщо да разбира, че е обект на контрол. Освен това – Pegasus може да извлича трафични данни от смарт апаратите, т.е. прави възможно шпионирането на електронните пощи, разговорите и текстовите съобщения, които се осъществяват през приложения като Viber, Telegram, Messenger, Skype и др. Обект на шпионаж се оказват дори и местата, на които мобилното устройство се намира, защото Pegasus има достъп и до GPS-локализацията.

През юли месец 2021 г., когато скандалът се разрази в глобален мащаб, стана ясно, че израелската компания NSO Group е имала дейност и на територията на България чрез друго търговско дружество – „Съркълс България“ ЕООД.

Фирмата се занимава с разработка на софтуер за частни, правителствени и неправителствени организации в областта на компютърните технологии и софтуер и телекомуникациите. От компанията отричат да имат общо с разработката на шпионския софтуер.

Доста лаконични са коментарите и на официалните български власти по това време.

Пред близка до президента информационна агенция през юли месец 2021 г., от служебното правителство на „синергичния“ Стефан Янев, контролирано пускат следния фишек: „Администрацията на Министерския съвет не е сключвала договор с израелската фирма NSO Group за доставка на шпионски софтуер“. Толкова… „повярвахме ви“.

„АФЕРА“ пита – има ли сключен договор за доставка на софтуера Pegasus от една от специалните служби?! А, има ли договор между израелската фирма и друга регистрирана в България частна компания, която си сътрудничи с овладяното от Рашков ДАТО?!

Какво се случва в последните месеци? Известно е, че Бойко Рашков е в охладнели отношения с Румен Радев. Вътрешният министър усети, че няма какво да прави повече на „Дондуков“ 2 и мина към „отбора“ на Просто Киро и Кокорчо. А пък от началото на януари Просто Киро пое пряко контрола върху ДАТО, службата, която получава данните от приложението на Pegasus у нас.

Оттук насетне има само един въпрос, чийто отговор „синергичните“ трябва да знаят, че ще стои над главите им като гилотина – шпионират ли се, подслушват ли се, следят ли се опонентите на правителството със закупен и инсталиран през ноември 2021 г. софтуер Pegasus?

Рашков, знаем, че няма да отговориш, така, както не искаш да разследваш кой поръчва хакерските атаки срещу „АФЕРА“.

Отговорите обаче се знаят и от други и много скоро това ще знаят всички онези, които все още си мислите, че ще продължите да заблуждавате.

Рашков, трагична и приключена е всяка власт, която започва управлението си като първото нещо, което прави, е да си осигури придобиването на информация… чрез подслушване и шпионаж.

Afera.bg

Коментари 23 за
“БРУТАЛНО РАДЕВ И КИРЧОВЦИТЕ ВКАРАХА ШПИОНСКИЯ СОФТУЕР PEGASUS ЗА ТОТАЛЕН КОНТРОЛ НАД ОПОНЕНТИТЕ НА ВЛАСТТА. ЗНАЕМ КАКВО НАПРАВИХТЕ МИНАЛОТО ЛЯТО!”

 1. omon е абсолютно прав в линията глобално и частно БКП йезуити, Ленин (гей, хазарски комплекс, манипулируем и създаден от йезуитите), Рот$hилд хазари йезуити ( Хитлер е Рот$hилд)- Римокатолическа църква с религия на новия световен ред в момента с папа йезуит – Рептили. Клетвата, която дава ордена на йезуитите е да се инфилтрират като юдеи от двете страни на всеки конфликт и да изкарат израилтяните виновни.Звяра технологията дадена на БКП партията майка за контрол над дъщерните партии , съдии и т.н. е на световно ниво. МК Ултра Лена е на дистанционно. Нано – частиците са и в лекарствата… стигнат ли до мозъка, вдишани или погълнати- нано чете и пише – предава сигнали на невроните (мисъл, картинки – цял филм, чувства). Просто в момента звяра технологията се разгръща на от политическия обслужващ персонал на глобално ниво (избори, банки с цел криптовалута – вързана с Windows или гугл андгоид, четяща активността на наночастиците – универсален базисен доход на база потили ли сте се достатъчно днес и дали сте си пили хапчетата). Та така СОТ 161 (закупила дъщерната си VIP сеkюрiти – тайната полиция на БКП йезуитите) служителите им си стоят в тайните офиси на СОТ 161 гледката си през скритите СОТ камерки, слушкат си през пегасус – ВСИЧКО Е ВЪРЗАНО В ЗВЯРА ТЕХНОЛОГИЯТА. Ще намеря някой линк за voice to skull технологиите, за да разберете цирка.

  1. Трябва да живеем не чрез собствената си сила или власт, а чрез Духа на Бога Помислете какво би се случило, ако вместо към силата на своята воля, се обърнете към Бога във време на нужда? Тогава Той освобождава властта Си върху вашата воля и ви дава сили да успеете докрай с това, с което сте се заели. Силата на волята няма никаква заслуга за успеха ни. Той се дължи изцяло на Бога. Не е добре да се шегува човек ,хахахаха. Не се страхувай ,хахахах,

 2. Уважаема г-жо Томова,

  Забравили сте шпионския скандал при който през 2004 година под отговорност бе привлечен бившият външен министър – българина СОЛОМОН ПАСИ.

  Като външен министър МОНКАТА бе подписал с фирмата „ТРАНСАТ“ договор за инсталиране на сателитна комуникационна система.

  ВОЕННАТА ПРОКУРАТУРА ОТПРАВИ ПУБЛИЧНО ОБВИНЕНИЕ НЕ САМО КЪМ ПАСИ , НО И КЪМ МИЛЕН ВЕЛЧЕВ. ЗА ШПИОНАЖ В ПОЛЗА НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА .
  Военната прокуратура твърди, че чрез системата е прихваната класифицирана информация от ЧУЖДА РАЗУЗНАВАНЕ!!

  МОНКАТА отговори , че това е политическа атака от шефа на шесто управление на ДС Митьо Гестапото с неговите хора от ДПС. .

  ЛИЦАТА В УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ НА „ТРАНСАТ“ СА:

  Цвятко Димитров Цвятков (свързан с 1 фирма)
  Владимир Ангелов Ангелов (свързан с 2 фирми)
  Мирослав Тодоров Ценов (свързан с 54 фирми)

  Миро Ценов с неговите 54 фирми трябва да ви говори нещо.

  Случващато се сега е атака на ЕСТИ отдел на ДС , срущу другарите им от ПГУ.

  Явно мужду другарите в службите няма разбирателство.
  Рови се стара информация от която засегнато лице ще е братовчеда на Дани Лорер любимият ми Мони Паси.

 3. Нали „знаете“, че администратор на фейсбук в България е…….ДАНС-съгласно законче прието от……А за сведение „Пегасус“ се ползва от…..повече от 5/пет/години……от КОЙ…….

 4. Охооо,пуснали са специални пеленгатори за подслушване,не ги е срам,санким ни третират като разбойници.Защо не подслушват завераджиите от кръга станишков,дето се канят да капичнат кириак-стифчовците.Резидента като Тарас Булба,я ТЕБЕ ПОРОДИЛ ,Я И УБИЮ,готви смяна на прехвалените корчовци.Докато да се позлатят от властта и набързо ще ги сменят с по-отракани във финансите,не са разбрали ,че трябва да гледат резидента право в устата,защото е транслатор на американските заповеди чрез херото.

 5. Швестера от Harward

  Явно че този елитен чуждоземен кадър е ментално увреден, задно зависим и с лицеви психични отклонения на вечно хилещ се клоун !

  Всичко това може да се дължи от редовното поемане на бели „нано“ частици !

 6. Не се страхувам от проследяване на контактите ми, защото общувам с правилните хора, а този, който ме подслушва, нека да ми яде к*ра !

  1. Точно така, а с „неправилните“ да общувам, изобщо не ми пука .

   И кои са тези лайнари от сволочта, които да определят кои са правилните и кои грешните ?

   Самата тази сволоч са „грешните“ хора !

 7. Софтуерът продукт на еврейските маймуни ,хахахаха, смях ,смях. Друг е геният , ама рязаните еврейски свине пак са в лайната ,хахахаха. Всички БКП та от всички земни кълбета си сътрудничат със цървулите ,хахахаха. Нали трябва да се яде и сере , питайте Цецо ухото от с.Шума как се подписваТ ДОГОВОРИ с рязаните ,хахахаха.

  1. Омон , това , че си дебил , не ме интересува и дразни !
   Но , много ме дразни тъпотията ти и не признаването , че от 32 години в България управлява не БКП , а американското посолство !
   А България е на това дередже ( за малоумни – “ в това състояние“) , заради такива дебили и малоумници като теб и едни “умни и красиви“ !
   Не знам Исая Манголд , но аз наистина имам възможността да разбера кой си , не ме карай да те намеря и тогава няма да ти е хубаво !!!

   1. Слабички сте , много слабички ,хахахаха. Какъв е проблема ,че така лошо се отнасяте към мен , мен бедното еврейче ,хахахаха? Не ме харесвате ,хахаха, прави сте маймунките не са красиви и имат лошо отношение към себеподобните ,хахахха.

    1. Много умни ,за разлика от вас аз вече знам кои сте, хахахаха. Тъпаци .

 8. А… разбирам. Пак ли нашите са? Чудех се кой ми хакна бокса на телевизора. Само него не бях защитил. Знае ли човек до къде могат да стигнат гениалните джебелчета. Пегасус, пегасус ама през шалтер не минава. Вече мисля да направя стартъп за джобни микровълнови печки /по Сноудън/ или станиолени пликчета и те ще свършат работа на фарадеев кафез.

 9. Остава впечатлението, че от сегашните има замитане, ама с много шум и лъскавини, като Ц Цветанов, е**х ти копелдаците! И на всичкото отгоре и ги търпим…
  На всички национало популярни новини сайтове е създадено опция за трудно отписане на коментар, цедка , ама цедка. Влез в приложение и то не какво да е. За жалост не притежавам въпросно приложение – няма коментар… Откога не мога да изразявам личното си мнение по въпроси, които ме вълнуват и свързани с обществено-политическия живот в страната ми, обсебeне от гадни типове?
  Демокрация това не е , да ти попречат да изразиш мнение. Лумпени винаги ще има, но нормалните ще го усетят и разберат.
  Орязаха се коментарите към медиите.

 10. Не знам какво шпионират, но сметката ми за газ е със сто лева по-висока от предния месец! Ебати компенсацията дето ми я даде правителството за декември и януари! Мерси казвам аз на такваз компенсация! Аферим, случайници!

  1. Как какво – искат да знаят колко да пишат в сметката. Така че трябва да си складираме телефоните където няма приказки – например в тоалетната. Тъкмо място достойно за слушалкаджиите.

   1. Ще им го складирам аз телефона в задниците им, там да си слушат!

 11. След бурни дискусии заседанието беше засекретено, тъй като се предположи, че ДАНС ще даде класифицирана информация по енергийните сделки, което прави тази информация забранена за журналисти

  Отнякъде ми е Познато това ЗАСЕКРЕТЯВАНЕ!?!?!?

 12. Придворните и министрите по време на управлението на цар Борис III едни други са се шпионирали и всеки е „носел“ на царя важна информация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>