« Върни се назад Публикувано на 09.07.2023 / 10:33

БРУТАЛНО ОЛИГОФРЕНСКА „АКЦИЯ“ НА ОПГ „БОП -ВАРНА“! НАХЛУВАТ В ИМОТ, ПРОСТРЕЛВАТ КУЧЕ, 12 ЧАСА ПРАВЯТ ОБИСК, ГАВРЯТ СE, ИЗЗЕМВАТ ЗАПИСИ ОТ КАМЕРИ, ЗА ДА НЕ СЕ ВИДЯТ ЗУЛУМИТЕ ИМ И НА ФИНАЛА – КАТАСТРОФАЛНО ФИАСКО! РЕЗУЛТАТ – ZERO! МВР МИНИСТЪРЪТ, КАКВО ОЩЕ ЧАКАШ ЗА ДА РАЗТУРИШ ТАЗИ НЕКАДЪРНА  ПРЕСТЪПНА КОЧИНА?!

Вчера следобед започва абсолютно ОЛИГОФРЕНСКА т.н. „акция“ на варненската служба „Борба с организираната престъпност“, от години известна във Варна като ОПГ „БОП – ВАРНА“.

„Акцията“ е за разпространение на наркотици. За несведущите трябва да уточним, че преди пристъпване към реализация на акция, бопаджиите би трябвало да направят перфектна разработка, за да бъдат брилянтно наясно какво точно търсят, къде го търсят, защо го търсят, и най-важното – за да бъдат сигурни, че акцията ще бъде успешна.

Какво правят вчера варненските олигофрени бопаджии?

При брутално некадърна безумна т.н. „акция“ варненските бопаджии нахлуват в имот, находящ се в близост до Телевизионната кула в морската столица.

Нахлуват е точния глагол, защото следва брутално отвратително поведение на бопаджиите, продължило 12 часа!

12 часа корифеите на варненската бопаджийска мисъл правят обиск и… НИЩО НЕ НАМИРАТ! НИЩО! ZERO!!!

Но пък ПРОСТРЕЛВАТ БЕЗ НИКАКВА ПРИЧИНА великолепно куче, собственост на стопаните на имота, въпреки че собственикът им казва, че няма проблем, не се съпротивлява и ги увещава, че с кучето няма проблем и ще го върже.

В имота всичко е потрошено и изпочупено, като че през него са минали хуните.

След като 12 часа правят „обиск“ с методите на вандали, бопаджиите, които НЕ ОТКРИВАТ НИЩО и на практика т.нар. им „акция“ е катастрофално фиаско, изземват и всички записи от камерите, за да не цъфнат наяве безобразията, които се вършили при т.нар. „реализация“ в имота близо 12 часа. И за да не се види как са трошили, чупили имуществото, как са се гаврили и как са простреляли кучето без причина.

Шеф на варненската ОПГ „БОП – Варна“ е Диян Горанов.

За сведение на министъра на МВР Калин Стоянов, който е бивш шеф на ГДБОП, т.нар. нефелна „акция“ за наркоразпространение, изначално е била обречена на провал, тъй като НЕ това е било лицето, което е трябвало да търсят бопаджиите при злополучната им „акция“, разкри АФЕРА. Онзи, когото е трябвало да търсят некадърните бопаджии, които във Варна стават единствено за това – да хванат някой ман@ал в циганската махала, докато те са вандаствали в имота 12 часа, е бил вече далеч от Варна.

НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ОЛИГОФРЕНИТЕ ВАРНЕНСКИ БОПАДЖИИ, ОСВЕН ЧЕ СА НАХЛУЛИ В ТОЗИ ИМОТ, ВЛИЗАТ И В ИМОТ НА ВАРНЕНСКА АДВОКАТКА, КОЙТО Е В НЕПОСРЕДСТВЕНА БЛИЗОСТ ДО ОПУСТУШЕНИЯ ВЕЧЕ ОТ ТЯХ ИМОТ, КАТО И ТАМ СЕ РАЗВИХРЯТ.

Имотът на адвокатката изобщо няма нищо общо с така наречената им акция, но те и там продължават да демонстрират ИДИОТСКАТА си некадърна полицейщина!

Пострадалите от безумието на варненските бопаджии вече са подали жалби срещу вандалщината и терора упражнен върху тях от бопаджиите.

МВР МИНИСТЪРЪТ, КАКВО ОЩЕ ЧАКАШ ЗА ДА РАЗТУРИШ ТАЗИ НЕКАДЪРНА  ВАРНЕНСКА ПРЕСТЪПНА КОЧИНА, НАРЕЧЕНА ОДП – ВАРНА, В ЧАСТНОСТ ОПГ „БОП ВАРНА“?!

Afera.bg

«