« Върни се назад Публикувано на 08.03.2023 / 21:25

БРУТАЛНО КЪМ РАДЕВ!: КОЛКО СРЕЩИ МИНИСТЪР ШИШКОВ Е ПРОВЕЛ С „ВИЧО КАСИЧКАТА“ В КАБИНЕТА СИ! КАКЪВ Е РЕКЕТА КЪМ „ВИЧО КАСИЧКАТА“ И КАКВИ УСЛОВИЯ СА МУ ПОСТАВЕНИ! РАДЕВ, ТВОИТЕ ШИШКОВ И КОПРИНКОВ ИНФОРМИРАХА ЛИ ТЕ!

Брутално към президента Румен Радев!:

1. Господин Президент Румен Радев, информиран ли сте, откакто е назначен като министър на МРРБ Иван Шишков – колко срещи е провел в кабинета си с Велико Желев, известен от времето на управлението на ГЕРБ като „Вичо Касичката“!

Какви са били темите, които са нищили министър Шишков и „Вичо Касичката“ в министерския му кабинет?

Интересувате ли се, господин Президент, по закона за достъп до обществена информация и има ли отчетност за Вашите министри – колко и кои бизнесмени влизат в кабинетите им!

В тази връзка още утре по същия Закон за достъп до обществената информация АФЕРА ще поиска да бъде огласено колко срещи е провел министър Шишков в кабинета си с „Вичо Касичката“.

2. Информиран ли сте, господин Президент, и с Ваше съгласие ли е станало това – че в министерския кабинет на Министър Шишков в МРРБ е проведена среща с шефа на лабораторията на АПИ, същата лаборатория, която изследва качеството на асфалта и с …. „Вичо Касичката“?!

Какво е говорено на тази среща с „Вичо Касичката“ и какви обещания са давани?!

3. Защо МВР и МРРБ предизборно рекетираха „Вичо Касичката“ и какви условия са му поставени за да продължи да върти бизнеса си и за да продължи да получава държавните милиарди по взетите от него поръчки?!

4. Бомба ли трябва да падне в кабинета Ви, господин Президент, за да установите, че министър Шишков и цялото МРРБ е на дистанционно управление от Вашия Николай Копринков и „пътя на копринката“?!

5. И последно: защо, господин Президент, не взехте никакви мерки след като преди съставянето на последното Ви правителство оставането на Шишков като министър бе на косъм, заради предварително раздадените милиарди за ремонти и магистрали, но той лично пред Вас оправда действията си така: „Какво да направя като правя това, което ми каже Копринков, а Копринков е ваш човек!“?!

Засега толкова, господин Президент!

И не се тюхкайте и ахкайте, господин Президент: „Ах тази АФЕРА откъде ги знае тия информации, бе, не можем изобщо да и разберем източниците!“, ами ДЕЙСТВАЙТЕ, защото АФЕРА вече години се разчекна да Ви вдига топката, за да освободите КРАДЦИТЕ ДО ВАС, КОИТО ВИ ДОКАРАХА ДОТАМ, ЧЕ ХОРАТА ДА ВИ ПРЕЗИРАТ, КАТО ПРЕДАТЕЛ НА НАДЕЖДИТЕ ИМ ДА ИМА НЯКАКВА ПРОМЯНА!

Веселина Томова

професор по изпреварване

«