« Върни се назад Публикувано на 10.07.2024 / 22:55

БРУТАЛНО И АЗ ЩЕ ТИ ГО КАЖА, НЕУВАЖАЕМИ Г-Н ДОГАН! „МУТРЕНСКИ ПОДХОДИ“ ЛИ? „МУТРЕНСКИТЕ ПОДХОДИ“ БЯХА НА ТВОЯ САЛИ ТАБАКОВ, С КОЙТО СИ ПОРКАХТЕ ЗАЕДНО И РАЗСИПАХТЕ ДПС – ВАРНА! „ОТНЕМАНЕ НА БИЗНЕСА НА ХОРАТА С ПРОКУРАТУРА“ ЛИ? ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ НА ТВОЯ САЛИ ТАБАКОВ, ХИЛЯДИ ПАТРОНИ, КУПИЩА ЗЛАТО И ДИАМАНТИ! НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ, АХМЕД ДОГАН?!

Сега ще го кажа и аз брутално!

Доган в обръщението си: „….Никога, от създаването си преди повече от 34 години, Движението не е използвало мутренски подходи за заплашване на семействата ни, за отнемане бизнеса на хората с прокуратурата и полицейските служби.“

Верно ли, неуважаеми г-н Доган? „Мутренски подходи“ никога нямало, а?

Долна лъжа!

А твоят Сали Табаков, бивш областен председател на ДПС – Варна, който РАЗСИПА ВАРНЕНСКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ДПС и който се изживяваше като „Дон Корлеоне“ да не би да не действаше мутренски и брутално, а?

Или когато ти пълнеше главата с интриги, мръсни интриги и слухове и се наливахте с уиски, и ти му вярваше БЕЗ ДОРИ ДА ПОПИТАШ ДРУГАТА СТРАНА, БЕЗ ДОРИ ДА ИСКАШ ДА Я ЧУЕШ!, грам не те бригаше нито за хората на ДПС, нито за това, че цяла организация бе под ботуш и бе задушена?!

На кои хора прокуратурата и полицейските служби „съсипаха бизнеса“? На твоя Сали Табаков ли, у когото в тайна стая откриха милиони евра, купища злато, десетки хиляди патрони, диаманти и още, и още?! И какъв бизнес, апропо, са „отнели“ прокуратурата и полицейските служби?! Какъв бизнес, бе!? Обществените поръчки, дето ги дялкаше твоя Сали Табаков с държавата и я ощетяваше, и обществените поръчки и договори с любимото ти момче Иван Портних ли?!

А колко още са такива като Сали Табаков от „твоите“, а? Колко?!???!!!

Кого лъжеш, неуважаеми г-н Доган?! Себе си ли?

Себе си отдавна си излъгал, затворен в кулата си от слонова кост, митоманстващ и правещ се на мъдрец, и разчитащ на страха на хората в ДПС, че не могат да ти скършат хатъра, защото си се издигнал в очите им в култ, диктаторски култ, който сам си измислил!

От години си затворил очите си за ИСТИНАТА В ДПС, А ТЯ Е ЗЛОВЕЩА ЗА ВСИЧКИТЕ ТВОИ ОНБАШИИ, КОИТО ПРЕВЪРНАХА ПАРТИЯТА В БАКАЛИЯ ПОД ТВОЕТО КРИЛО И СЪГЛАСИЕ.

Същите тези сега отново те манипулират за да запазят зловонното блато, в което превърнаха ДПС, но от което алчно печелеха!

Това писмо, което си написал или очевадно не е писано от теб, поне ако сравняваме с митологията, която бе създал около себе си – че си голямата работа философ и мъдрец, или наистина си „изпличкал легена“, както по народному хората казват.

За какви свободи и права говориш? За каква свобода и за какви страхове? Страховете ги насаждаха твоите онбашии, за които хленчиш сега. И заради един от които, твоя Сали Табаков, дето прокуратурата му „съсипала“ бизнеса, а досъдебното производство е още дори само в началото!, ще си губя времето да търча по съдилища, защото той има нахалството да ме съди и да иска хиляди левове от мен, защото извадих истината за МУТРЕНСКОТО МУ управление!

Не те ли е срам, Ахмед Доган?!

Или отдавна е „късно е, либе, за китка“ за срам и за съвест в душата ти!

Уби партията си, точно когато е във възход, за да угодиш на пасмината си алчни оядени онбашии. И за да я подариш на Боко Тиквата.

Философ ли? Мъдрец ли? Ай сиктир!

Освен партията си, приключи и самосъздадения мит за себе си.

Впрочем, така свършват всички митомани.

Веселина Томова

«