Публикувано на 24.12.2020 / 14:28

БРУТАЛНО ИНТЕРВЮ НА РУМЕН ПЕТКОВ: ЖАЛКИ НИКАКВИ ХОРИЦА ОТ ПРОКУРАТУРАТА СА ОСТАВИЛИ СЪВЕСТТА СИ В ШКАФЧЕТО НА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ! ЕДИН ЧОВЕК КОГАТО КАНИ ДАМИ И ЗАСПИВА ПРЕДИ ДА СИ ТРЪГНАТ, СЕ Е САМОЗАБРАВИЛ. НЕ ГОВОРЯ ЗА ПОЛОВО НИЩОЖЕСТВО.

Румен Петков пред Слави Трифонов: Жалки, никакви хорица от прокуратурата, които са оставили съвестта си в шкафчето на министър председателя! Човекът има навици в подреждането на рушветите!

Цялото интервю може да гледате тук:

Afera.bg

Коментари 16 за
“БРУТАЛНО ИНТЕРВЮ НА РУМЕН ПЕТКОВ: ЖАЛКИ НИКАКВИ ХОРИЦА ОТ ПРОКУРАТУРАТА СА ОСТАВИЛИ СЪВЕСТТА СИ В ШКАФЧЕТО НА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ! ЕДИН ЧОВЕК КОГАТО КАНИ ДАМИ И ЗАСПИВА ПРЕДИ ДА СИ ТРЪГНАТ, СЕ Е САМОЗАБРАВИЛ. НЕ ГОВОРЯ ЗА ПОЛОВО НИЩОЖЕСТВО.”

 1. НЕ СМЕ НАРОД

  Не сме народ, не сме народ, а мърша,

  хора, дето нищо не щат да вършат.

  Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!

  „Аз не зная! Аз не мога!“ – общ е глас.

  И не знаем, не можеме, не щеме

  да работим за себе си със време.

  Само знаем и можеме, и щеме

  един други злобно да се ядеме…

  Помежду си лихи, буйни, топорни,

  пред други сме тихи, мирни, покорни…

  Все нас тъпчат кой отдето завърне,

  щот сме туткун, щото не сме кадърни…

  Всякой вика „Яман ни е нам хала!“ –

  а всякому мерамът е развала…

   

  Не сме народ! Не сме народ, а мърша,

  пак ще кажа и с това ще да свърша.

  ===//=///=========//////=====/===/=====

  Клептокрацията (от гръцки: κλεπτοκρατία – „управление на крадците“) е форма на управление, в което държавните решения са мотивирани главно от непосредствените материални интереси на тесен кръг хора, които са на власт. Политическите дейци на тази върхушка се наричат клептократи. Обикновено, такова управление включва присвояване на средства за сметка на народа.
  ВИЕ ,НИЕ И ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ СМЕ ЕДНО НИЩО ……..
  ПРЕСТАНЕТЕ С ПЛАТЕНИЯ ПАТРИОТИЗЪМ ШИБАНИ НАГАЖДАЧИ !

 2. Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. Мир да не види ни на тоя ни на оня свят.
  Амин.

  1. Круме, много си пост човече. Толкова, че не ти увира главата, че е постановка. Спомни си Костинброд…..

  2. Проклет да е БМБ БЪЛГАРОУБИЕЦ , ПРОСТА МУТРА . ДА НЯМАТ ЖИВОТ ДО 9 ТО КОЛЯНО НАСЛЕДНИЦИТЕ МУ

 3. Тук некъв амбреаж кръстил се софиянец седнал тъпан да бие тиквата да оправдава

 4. фонтана сега мое да се прави на пич, копеленцето е гадно, гнусно, долнопробно, злобно и най-отгоре има и ъкъл – т.че. е добър политик, само нелка да ме подсети кой пидал беше министър на заптиетата, когато наркотрафиканта стана секретарка?

 5. Желаещ да инвестира на Тиквата в ауспуха каза:

  Колко пъти трябва да пиша, че оправия ще има САМО тогава, когато кюлчетата и жълтия метал бъдат напъхани в ауспуха на Тиквата?

 6. В България има много вероизповедания и още повече религиозни секти .

  Тъй като имало и будисти, та Начи за празниците, няма ли някой будяга да подари парче олово на Буда, не не на индустанския Буда …

 7. днес една ПАРТИЯ независимо дали ни ХАРЕСВА ли НЕ организира ПРОТЕСТИ в цялата страна СРЕЩУ КОРОНОИЗМАМАТА…никой ПРОГРЕСВЕН сайт или МЕДИЯ не го ОТРАЗИ…СЛУЧАЙНО…ГОСПОДА…ОПОЗИЦИЯТА и ТЯ Е КУПЕНА…СТОЙТЕ в КОШАРАТА…движението от ЛЯВО на ДЯСНО или обратно ви прави СВОБОДНИ…но в КОШАРАТА…

 8. ама и той не може да го свали ТО И АЗ ПО БРУТАЛНИ ДУМИ МОГА ДА ИЗПОЛЗВАМ важен е резултата

 9. Остава да си мислим, че го е домързяло да изпрати проститутката. Пък може и някоя мисирка да е била, тогава пренебрежението е обяснимо.

 10. Внимание ! нов вид измама , пазете се от Руснаци от КГБ , маскират се като Дядо Коледа. промъкват се вечер през комина и ви оставят един милон евро в 500 еврови банкноти както и 5-6 кюлчета злато в нощното Ви шкафче и после бягат гадовете БойкоБорисов вече пострада и много плака горкия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *