Публикувано на 13.03.2021 / 14:26

БРУТАЛНО!: „ИЗБОРИ 2021“: ДАНС, ДАТО, МВР, ПРОКУРАТУРА – КОРУПЦИЯ, ШПИОНАЖ, ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА. „НАЛИЧНА Е ДОСТОВЕРНА ИНФОРМАЦИЯ ЧРЕЗ СРС, ЧЕ ЧРЕЗ КМЕТА НА ПЛОВДИВ З. Д. 4 МЛН.ЛВ. ЗА ИЗБОРИТЕ СА НАСОЧЕНИ КЪМ „ТУТИ КАПИ“ В ПЛОВДИВ“

ДАНС, ДАТО, МВР, Прокуратура – корупция, шпионаж, организирана престъпна група в града под Тепетата

Епизод пореден, но горчилката и беззаконието, което се шири, кара хората да стават по-силни и да търсят вариант да разкриват все повече и повече от тъмната страна на дейността на посочените структури. В този епизод няма да сме обстоятелствени, ще щрихираме само част от безобразията, които се вършат под Тепетата. Подчертаваме – само част…, защото тепърва започва осветляването на обвързаността на бизнес, разузнавачи и ръководители на структури в държавни администрации в град Пловдив.

С нас се свързаха служители от посочените по-горе служби /на ръководни длъжности на средно ниво във ведомствата/, които изразиха своите опасения, страх и шокирани за това какво бъдеще очаква службите за сигурност, в иначе този прекрасен Пловдив. Бездействието и проява на наглост, няма да пречупи духа на достойните българи в търсенето на справедливост и желание за обединение в една достойна кауза. Следващите редове са за всички българи, които ни подкрепят безрезервно.

И така по същество:

„Достойният“ ръководител на ДАНС Пловдив Т.А. в дните преди провеждането на парламентарните избори 2021, е провел няколко на брой срещи с представител на конкретна партия в Пловдив. Основната цел е свързана, както и на предишните избори, с осигуряване на комфорт от страна на службата за „безпроблемно“ преминаване на изборния процес за тази партия.

Схемата е проста: при протичане на каквато и да е информация за конкретната партия, информацията се замита и никога не вижда бял свят. Дава се гласност, единствено на проблеми свързани с конкурентни политически организации.

Само на последните избори за кмет на Пловдив, има документирани данни за няколко случая /известни са и поръчителите и крайните потребители/ за купуване на гласове в ромските махали в града. Но както сами се досещате, резултат и заловени лица няма.

Това е процес, който се повтаря от времето на бившите директори на ОД МВР Пловдив Т.Ч.(настоящ зам. кмет на Пловдив), Т.Д. (настоящ зам. директор на ГДНП), П.У.(настоящ съветник на президента Румен Радев и разследван за афера за милиони в МВР, докато беше министър), Х.Р. (настоящ строителен предприемач в град Пловдив, ползващ се със солидни позиции в прокуратурата и съда в гр. Пловдив), А.И. и сегашният „велмож“ и ръководител на ОДМВР Пловдив Й.Р.

За последният данните, които ни предоставят служители от отдел „Икономическа полиция“ и отдел „Криминална полиция“ са жестоки.

Подготвяме официално писмо до представители на Европейския парламент, което ще размножим до всички представители на европейските партии.

В следващият епизод ще запознаем българското общество относно морала, финансовият ресурс и близки отношения на бъдещият „Министър“ на Министерство на вътрешните работи.

Както обещахме, а ние спазваме обещанията си, вече разгледахме професионалния опит, или по-скоро опита в използване на служебното си положение и ресурсите на службата за лични финансови облаги, на лявата и дясната ръка на Т.А., а именно Г.Ч. и Я.В.

Сега е време да започнем да разбулваме тайните и на долните нива в пирамидата, наречена ДАНС Пловдив. Следващия в пирамидата е заместника на Г.Ч. – Ц.Т. Посоченият е известен с две неща – тайна и целенасочена работа срещу колеги, с цел пълното им компрометиране пред по-висшестоящите /множество бивши и настоящи служители в ДАНС Пловдив са в тотален шок, как може това да се случи/. Но това е по-малкото зло.

Както посочихме в предишен епизод, срастването на службите с бизнеса е издигнато на високо ниво. Г.Ч. и Ц.Т. от дълги години обслужват интересите на виден представител на сирийската общност и известен бизнесмен в града под тепетата – строителния предприемач сирийски гражданин М.Н.

Лицето е взето на „подходящ“ финансов контрол от страна на посочените лица и ежемесечно отчита доста солиден процент от придобитите от него печалби. Спрямо М.Н. е осигурен всякакъв комфорт и лицето е на практика недосегаемо и то не само по отношение на строителния си бизнес. Същият координира цялата сирийска общност в региона, като е намесен и в осигуряване на безпроблемно преминаване или престой на подходящи негови съграждани в страната /какви са те и откъде идват, попитайте Г.Ч. и Ц.Т/. За съжаление нищо не е безплатно и М.Н. знае това.

В ДАНС Пловдив има оперативна информация, която безспорно доказва, че М.Н. получава финансов ресурс от сателити на партизански формирования срещу властта на Башар Асад. Целият строителен бизнес се „помпи“ от лица за които има данни, че са близки до Ислямска държава.

Ръководството на ДАНС София е предприело няколко стъпки към забулването на тази информация като в последните месеци са изпратени проверяващи на конкретни оперативни дела в ДАНС Пловдив. Служителите на контраразузнавателната структура в Пловдив е в тотален шок и водещите играчи в службата не могат да си намерят място и са започнали „Лов на вещици“.

Кочината се е вмирисала откъм дъното…

Посочените лица, както и такива маркирани в други епизоди, са „елита“ на контраразузнаването в Пловдив. Това са хората, които са в банките кадри и се целят в ръководенето на ДАНС Пловдив, нещо което води до пълната деградация и разлагане на службата.

Затова в следващия епизод ще Ви представим поредния началник в пирамидата и служителя Г.Д. по линия на здравеопазването в ДАНС Пловдив (фен на филми за възрастни), за който има данни, че поддържа контакти с оперативно интересни лица, които са на контрол от оперативна служба на МВР и ДАТО. Обещахме, че само ще маркираме, така че засега спираме дотук. Интересното тепърва предстои в това направление…

Сега да обясним и за сродната им служба, като направим отклонение към МВР Пловдив и техния слугинаж спрямо криминално проявени лица от висок ранг.

Налична е достоверна информация (описана в съобщения от специални разузнавателни средства в ДАТО Пловдив), че чрез кмета на Пловдив З.Д. крупната сума от около 4 млн. лв. за финансиране на изборния процес през април 2021г. е насочена към бивш служител на БОП Пловдив и настоящ „Тути капи“ в град Пловдив – И.П., който заедно с криминално проявеното лице К.М. (задържан няколкократно за разпространение на наркотици – имащ роднински връзки с настоящият директор на ОДМВР Пловдив Й.Р. „Рогача“), са призовани да организират ромски лидери за масово гласуване на ромите в града за една конкретна партия, за да може да се гарантира изборна победа в региона.

Лицата ще стимулират ромите само с по 20 лв. на глас, като остатъка от сумата ще се разпредели между основните организатори на мероприятието.

Цялостната информация е известна на началниците на БОП и ДАТО в града под тепетата, а именно Д.А. по прякор „Малкия“, но към момента данните са покрити и едва ли някога ще видят бял свят, освен ако ние не се намесим подобаващо.

И няма как да е иначе, тъй като Д.А. и И.П. са кум и кумец…, за които има интересни данни (налични в ДАТО Пловдив, лично прикривани от сегашните директор Б.П., началник на отдел „Подслушване“ В.А. и началник отдел „Проследяване“ Н.В.) относно сдружаването им и „ударните поръчкови“ акции по линия на проституцията, за да може да създадат комфорт на своите другари в този бизнес в Пловдив. Нали никой не очаква кума да работи срещу кумеца си и обратно.

За уточнение БОП Пловдив е на пряко подчинение на Зам. Директора на МВР в града – Д.С., запознат детайлно с протичащата информация. Двамата ръководители на ОДМВР Пловдив Й.Р. и Д.С. ударно приложиха масова дезинформация в началото на съвместното им управление, че двата са скарани.

За да не бъдат разобличени в близост с местните криминални „велможи“, Й.Р. пуска напред Д.С., който разкешва ударно всяка една операция относно бъдещи арести. Данните са налични в оперативни дела, които са описани в съобщения от специални разузнавателни средства в ДАТО-Пловдив. За тази „малка и симпатична“ организирана престъпна група на ръководно ниво в полицията под Тепетата сме събрали ужасяваща информация, която ще я представим на представители на Интерпол.

Тук е момента да разкрием от кой се управлява и за какво се използва влиянието на една силна в миналото оперативна служба като БОП и нейния ръководител – Д.А. с прякор „Малкия“.

Само да припомним, че Д.А. е кум с горепосочения бивш „бопаджия“ и настоящ „бизнесмен“ И.П. /затрил не един или два бизнеса, със съдействието на своите приятелчета от службите/.

И.П. представлява небезвестен наркобарон в България, който беше издирван от Интерпол и се укриваше в Гърция, отново с помощта на контраразузнавателната служба ДАНС. Линията Пловдив-Солун отново е налична. Историята напомня много на шуробаджанашките отношения кум-кумец в ДАНС Пловдив-Я.В. и Г.Ч., нали…, а вратарчето се надяваше да изкара резервите да победят.

Основните интереси на Д.А. са свързани с протекция над каналите за наркотици и трафик на жени, а в последните години и каналите за внос и дистрибуция на хормонални препарати и забранени препарати за растителна защита. Д.А. е сложен на трупчета в разработки на няколко отдела към ДАНС София…, което изобщо не го притеснява! Засега…ние сме на ход!

„Глобал транс трейд“ ЕООД е ексклузивен доставчик на банани за веригата магазини „Кауфланд“. Складът на фирмата се намира на територията на община Родопи, непосредствено до борсата в село Първенец. Страхотното в случая е , че освен бананите в контейнерите се пренася и сериозно количество наркотик, който от гара разпределителна в с. Първенец тръгва по предназначение към дилъри в областта.

Собственикът на „Глобал транс трейд“ ЕООД – И.П., парадира с позиции и протекции на ниво ГД БОП София, но реално протекцията му се осъществява от БОП Пловдив от кума му Д.А. „Малкия“.

Какво представлява протекцията – „защита и контрол“ върху отварянето на контейнерите с продукция, респективно саботиране дейността на  инспекторите от Агенция Митници и ОД „Безопасност на храните“ при осъществяване на законовите им задължения по контрол на освобождаването на пратките с банани.

Защитата на този канал е толкова важна, че със съдействието на политическа партия ДПС съпругата на Д.А. – К.А., в края на 2020г. е назначена в ОД „Безопасност на храните“ – Пловдив, разбира се в отдела осъществяващ контрол върху вноса на земеделска продукция /колко удобно, нали/. Назначението е осъществено в нарушение на нормативните актове, уреждащи дейността на агенцията по храните – К.А. заема длъжност, за която практически няма съответния трудов стаж. Идеята в своята цялост е, К.А. до края на 2021г. да стане началник на отдел и да „помага“ при „разпъване на чадъра“ над два от контрабандните канали за внос на забранени препарати за растителна защита и един канал за пакетаж и разпространение на хормонални препарати.

Освен в горепосочените институции през годините Д.А. „Малкия“ е успял да развие добри контакти и в НАП Пловдив (налична информация по оперативни дела архивирани в съобщения придобити чрез специални разузнавателни средства в ДАТО-Пловдив и ДАТО-Кърджали), които ползва основно да осигурява протекции на доста сенчести бизнеси, като „решава“ конкретни проблеми с органите на НАП, срещу „скромно“ заплащане, а като началник на БОП, разбира се никой не му отказва. Засега… дали ще успее да продължи с тази корупционна активност ще разберем съвсем скоро…

Помията в Икономическа полиция Пловдив е не по-малка, но за там поне има надежда, предвид изпадането в немилост на техния началник. Притеснително е само кой ще го замести като се има предвид „капацитета“ на кадрите там, особено в лицето на началническия състав. Но това го оставяме за друг път, за да не предизвикаме нервен срив в болния им вече доста месеци бивш началник.

В момента предстои „договаряне“ на удобен началник, който Й.Р. лично да избере…, в ход е информация която ни се предоставя ежедневно в тази посока.

Очаквайте шокиращи разкрития какви са претенциите и желанията на „бъдещият“ Министър на вътрешните работи или главен секретар на МВР.

С риск да се повторим, уж 30 години бягахме от срастване на партията с държавата, а успяхме да стигнем до срастване на мафията с държавата и то на началническо и висше ръководно ниво. Класическата проста схема работи безотказно – хората, които получават заплати, при това високи, да пазят държавата, най-безсрамно я разграбват (в приказките се казва вълк в овча кожа). И понеже винаги са гладни и никога не им стига, защо да не нагласят и някой роднина, обикновено бездарна съпруга или съпруг, да „дозакърпят“ семейния бюджет.

Както и в ДАНС, ДАТО, МВР така и при тези, вероятно отново нищо няма да се промени, но поне „господа висши офицери“ със самочувствие без покритие, искаме да знаете, че ние знаем, че сте престъпници, дори още по-зле, престъпници на заплата от нашите пари.

Сега следва стандартното-назначаване на проверка, която ще бъде осъществена от същите вътрешноведомствени палячовци-послушковци и която нищо няма да установи, а ще се търси кой мъти водата.

Знаем, че търсите „къртица“ или „враг сред свои“… всяка стъпка и всеки разговор в помещение или в коридор в сградата на „Княз Богориди“ и не само там ни е ясен до последния детайл… Това ни дава кураж да извървим пътя до край!

Да не забравяме за канторите в Австрия и Швейцария…там е кутията на Пандора подготвена за всички Вас, които решат да предприемат неразумни мерки срещу наши другари в службите! Наблюдаваме Ви!

Да живее България и да пребъде!

Следва продължение…

Агент ХХ

Агент XXХ

Коментари 30 за
“БРУТАЛНО!: „ИЗБОРИ 2021“: ДАНС, ДАТО, МВР, ПРОКУРАТУРА – КОРУПЦИЯ, ШПИОНАЖ, ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА. „НАЛИЧНА Е ДОСТОВЕРНА ИНФОРМАЦИЯ ЧРЕЗ СРС, ЧЕ ЧРЕЗ КМЕТА НА ПЛОВДИВ З. Д. 4 МЛН.ЛВ. ЗА ИЗБОРИТЕ СА НАСОЧЕНИ КЪМ „ТУТИ КАПИ“ В ПЛОВДИВ“”

 1. И нищо ново под слънцето! Ще кажеш, че откривате топлата вода. Та описноти в статията се случва във всяка териториална дирекция на ДАНС. Всички служители се ангажират с изборите, получав се информация за купувне на гласове, но естествено за НАШИТЕ не се отработва. СТРАХ от нарушаване на гарнтираното от ръководството спокойствие срещу отлично за страната възнаграждение. С една дума, колкото по си чешат м*дете, толкова по им ръкопляскат. Ако се излъжеш да работиш си извън ГРУПАТА и аут от системата.
  Защо никой не си позволява да пише за структурата на ДАНС в Хасково? Същата е дибре организирана от бившия зам. Председател Неялко Недялков. Директор, недосегем и в момента, е оставен пислушник, който назначи съученик на Недялков за началник н структурно звено. По същия начин друг приятел на зам. Предс. зае също такъв ръководен пост при напълно скалъпен конкурс, след направена уговорка.
  Как се провеждат конкурсите в тези служби, какви хора работят в тях, имат ли те пряка родствена връзка със служители на бившта ДС?
  Службите са така оплетени като свински черва… Ако нкой си мисли, че се извърши промяна, жестоко се лъже. Това, че един Директор се е огъзил и ти е обещал да ти служи, при положение, че е правил същото и за други преди теб е показател за надежността му.
  Разровете се са службата в Хасково и тази в Пловдив ще ви се стори детска градина.

 2. Не, не, не става така, все пак комисиите са от 7-9 души и то от различните партии, както и наблюдателите …

 3. Като сте започнали да пишете за ОДМВР гр. Пловдив, напишете как Чушкарите от Хисаря( Хисарските братя Галеви) платиха 100 000 лв. на Гребенаров да направи началник на икономическа полиция Атанас Бочев.

 4. Весе можеш ли да осветлиш от твоя сайт за проблема с блокирането на сайта на ЦИК за електронно гласуване от чужбина ????
  Мои приятели от чужбина ми се оплакват,че сайта за регистриране на Централната Избиратела Комисля за българи, които желаят да се регистрират за ел. гласуване е блокиран нарочно, за да не могат българите от чужбина да гласуват ! Проверете на сайта на ЦИК, за да видите че е истина ! Сайта за ел. гласуване дава единствено тази справка :

  „В момента не можем да обслужим заявката Ви.“

  1. От ЦИК обявиха,че сайта за регистрирене за гласуване на българите от чужбина ще бъде оправен и пуснат в експолатация на 05/04 2021 г. ранния следобед.Извиняват се за предизвиканите неудобства !

 5. Особено любопитен факт е, че един от участниците в тая мафиотска мрежа и бивш директор на ОД и министър Узунов е сега съветник на президента.
  Мутри, вън!

  1. Кой, този, срещу когото прокуратурата все още, така и не е представила доказателства и който заяви, че ще я съди за морални щети?
   И любопитно, защо ли никога не споменаваш Доган??

 6. ,,TAKI,, I,,,BELINGATA,,…SA ,,VASTANNICITE,,/METO/MVR/to e ,,revoljucionerat,,a Tikvoniy Bankjanski…ideologat..opg/gerb…,,razdava kinti,,…PROVERETE!

 7. У бре, ха така, ей, добре дошли на голямото хайдушко хоро, дето нон-стоп се вие и вихри вече 32 години!
  Голямото хайдушко хоро, на което здраво са навързани БКП и клонингите на ДС/БКП – БСП, СДС, ДПС, ДБ, ДСБ, РЗС, МВРО, ГЕРБ, Воля, НФСБ, НДСВ, БЗНС, (б)АТАКА, Надупи се.БГ, Няма такава държава, Отровно Трио и още много безбройни „герои“ на нашето време!
  На хорото са още: т.нар. български „интелектуалци“(писатели, поети, художници, сценаристи, кинодейци, театрали, артисти, журналисти, учени, професори, университетски преподаватели и др.).На хорото са и всички спортисти плюс БПЦ барабар със Синода и патриарха.
  Общото което ги свързва е тяхната неистова, животинска омраза и презрение към българския народ, към обикновените българи!
  Другата обща точка между тях е тяхната шизофренична лакомия – тук вече не говорим за алчност, а за ЛАКОМИЯ!
  Лакомия за пари, лакомия за всичко материално.Е, никой не е занесъл парите и богатствата със себе си на онзи свят – всички ние в този обидно кратък човешки живот, идване с празни ръце и си отиваме с празни ръце.
  Всички ТЕ обаче са прекалено ТЪПИ за да го проумеят и осмислят това!
  От другата страна на барикадата е НАРОДА.Същия този народ, срещу когото вече 32 години, всички ТЕ, гореописаните, водят една необявена война!Жестока, методична, садистична война, истински геноцид!
  Глупавий българский народе, не можа ли за тези три десетилетия да проумееш нещо толкова елементарно – че всички ТЕ са твоите истински душмани, твоите убийци?
  Колко още време ще ги търпиш, ще ги храниш, поиш, ще ги носиш на гърба си и ще гласуваш за тях????

  1. Ако три четвърти от народа бойкотира изборния фарс, след който всичко ще е пак същото,
   и хунтата дойде на власт след само 20 % гласували, може да има промяна.
   Но все още половината българи вярват на тия и гласуват.

 8. ДАНС го стрижат като оФца в годините ,ама се е останал някой и друг косъм,а …
  Грешка от тяхна страна – трябваше да го поопърлят накрая с горелката…против кюстеци,дето сега им се забиват в задниците.
  Късно е вече,пък и газта е с пари…

  Венсеремос.

  П. Пис.
  Дръжте се момчета !

 9. Поздравления за смелостта, гражданската съвест и готовността за отстояване на истината докрай!

 10. Господин Богданец-Гръмовержец, не хулиганствайте там- по върховете, че разваляте времето!:-) И стига с тези съдийки! Не познавам нито, ама нито една. На Вас обаче са Ви взели страха и навсякъде Ви се привиждат.
  Доколкото знам, адв.Гунчева е водач в 16 МИР-Пловдив, затова й пожелах успех- като на смела и родолюбива българка.
  Като си подготвите изборите по Беловски, ще Ви пожелая успех и на Вас.

  1. Тази другарка от партията на Коста Копейкин ли е?
   Специално в Пловдив герберската шайка и без шашми ще бие, защото курнела води там, а пловдивчани не я понасят, отделно че гочето гергов също не я понася и ще използва случая да помогне за разгрома й.

   1. Желаещ да инвестира хурка в мръсната уста на кюльотчика каза:

    Кюльотчик, колко пъти още трябва да ти пиша, че си простак?! Ти си доказан идиот и само една дъска с дебелина 6 см може да трогне бетонната ти глава!

    1. Той е и тъп, ако сте забелязали логиката му, по-точно липсата й, по-горе – да бойкотираме и да не гласуваме, а при 20 % активност/може би колкото са държавните служители с домочадието и напазарените роми и т.н./ ГЕРБ ще си остане и тогава, това бил начинът за промяна. Толкова е разбрал от опорките и без замислене, като радиоточка го разпространява. Мисълта ми е, че не заслужава да се ядосвате, опитайте се да погледните откъм смешната/жалката му страна и го поставяйте на място, ако Ви се занимава.

  2. Г-н Богданов, държа се човешки с Вас- за разлика от други, ама от добро не разбирате.
   Света Мария е в църквите. Аз съм грешен човек с недостатъци- като всички (само Вие сте съвършения Петър). „Почти съвършена дама“ също не съм. Всичко е във Вашата глава. И обидите, и комплиментите. Лесно преминавате от „Осанна!“ до „Разпни го!“ Добре, че не вярвам сляпо нито на хвалби, нито на обиди.

 11. Браво за смелостта момчета !
  Това е част от кръвоносната система на мафията завладяла държавата ни , и ако хора като вас не разкриват действителното положение на случващото се в тези институции управлявани от главният мафиот , то няма как да ги разчетем по лицата им ние останалите ! Даа, трябва да се реже до кокал изгнилото ,за да не се възпроизвежда никога повече !!!

 12. Баш републиканеца Цв. Цв. освен безброй лъжи, каза и една истина: преди изборите сменете началниците в МВР-службите!

 13. Ами нали затова ги издигат за депутати! Защото са неграмотни и стават прекрасни „дупедати“!

 14. И.П имаше заложни къщи в Изгрев ,махалите са хванати здраво за изборите.

 15. То е ясно новия шев на Икономическа е дясната ръка на И.П ,Васил Саватина

 16. И накрая – по един XXXL за споменатите в статията действащи лица.
  Ама надали.

 17. ,,Сомалийски синдром“ – всичко живо се е взряло в корабите,точат лиги и нищо друго не виждат освен СКРАБ .
  Брилянтна организация.

 18. Следващия началник на Икономическа вече е ясен В. Саватинов,разчита на подкрепата на И.П .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *