« Върни се назад Публикувано на 08.08.2023 / 10:42

БРУТАЛНА ХАКЕРСКА АТАКА СРЕЩУ САЙТОВЕТЕ НА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА И ВАСИЛ ПЕТЕВ, СОБСТВЕНИЦИ НА MЕDIAMALL.INFO! КЪСОПИШКОВЦИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ МАФИОТИ ПРЕСТЪПНО УНИЩОЖАВАТ СВОБОДАТА НА ЖУРНАЛИСТИКА! ПОРЪЧИТЕЛИТЕ СА ЯСНИ, НЯМА СЛУЖБИ, НЯМА ПРОКУРАТУРА, НЯМА ДЪРЖАВА, ЗА ДА ГИ ЗАКОВЕ!

На 07.08.2023 АФЕРА публикува:

След бруталната атака срещу сайта АФЕРА, днес джелатски бяха атакувани хакерски и сайтовете на Васил Петев – big5 и Inbox, както и още няколко сайта, свързани със стартиращия MediaMall.info.

Веселина Томова и Васил Петев са собственици на MediaMall.info, а тоталната хакерска атака се извърши, и продължава, точно в деня, в който бе обявено, че ще стартира MediaMall.info.

Това е БРУТАЛЕН ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ СРЕЩУ ЖУРНАЛИСТИКАТА В БЪЛГАРИЯ И ОЧЕВАДНО Е НАПРАВЕН ОТ СРЕДИ, РАЗПОЛАГАЩИ С ОГРОМНИ ПАРИ, КАКТО И С ГРУПИ ОТ ХАКЕРИ, КОИТО СА ИМ НА ПОДЧИНЕНИЕ И ПОРЪЧКА. СРЕДИ, СВЪРЗАНИ С УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА В МАФИОТСКИЯ И СЕГАШЕН ВИД!

ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО е свързано със старта на MediaMall.info и цели неговото осуетяване, както и унищожаването на платформата.

Най-страшното обаче е, че няма към кого в тази държава кочина да се обърнеш!

Както читателите на АФЕРА знаят, сайта АФЕРА в продължение на повече от година ежедневно бе подложен на хакерски тероризъм, имаше образувано досъдебно производство, но НИТО ПРОКУРАТУРА, НИТО ГДБОП си мръднаха пръста да открият както хакерите, така и ПОРЪЧИТЕЛЯТ ИМ!!!

Не си мръднаха пръста, защото УПРАВЛЯВАЩИТЕ СЕ ПОЛЗВАТ ОТ ТЕРОРИСТИТЕ ПОРЪЧИТЕЛИ НА ХАКЕРИТЕ!

АФЕРА ЗНАЕ КОИ СА ТЕЗИ „ЕКСПЕРТИ“! ЗНАЕ И КАКВО ЦЕЛИ РЕКЕТА ИМ!

Не за първи път водим война в тази държава – мафиотска кочина – и през тази ще преминем.

А на поръчителите директно от упор: да спреш свободата на изразяване, свободата на журналистика, свободата на позиция – показва единствено страха ви и късите ви пишки! Ще хакате, ще хакате, е-е, ще ви пораснат ли късите пишки, комплексари?!

Този живот е за смелите!

Не за вас.

Веселина Томова

«