« Върни се назад Публикувано на 23.05.2022 / 9:16

БРУТАЛНА ПРОСТОТИЯ! ПО ЦВИЧКИ И ИЗСУЛЕНИ ГАЩИ В РИМ!

Рим.

„Фундаментална“ снимка.

Българският управляващ „елит“.

Какво показва снимката, дори никога да не си чувал, да не си виждал и изобщо да не знаеш какви идиоти управляват територията – колония на САЩ, наречена иначе България?

Премиерът на колонията – Простотокиро ПАК с изсулени гащи. Гащи, които в неговата представа минават за панталони. Откак Румен Радев го легитимира, показа и турна на властови позиции, туй нЯщо, Простото Киро, непрекъснато ма’а изсулени гащи. Панталоните му висят отзад като торба пълна с л…, а обувките му са невъобразими по своята изящност, класа и селяния.

До него е въпросната сладкарка, наречена иначе канадска съпруга, от която краварската ферма не е излязла и на сантиметър.

Босичка. За да проличат още повече брутално яките прасци, достойни да плевят канадска ферма. Обута в цвички. Цвички, бе! И то долнопробни, такива, каквито и на Илиенци няма да откриете.

Черна клоширана поличка с бордюр от цветенца на зелен фон в долната част – за да подчертаят още по-яко мощните боси прасци. И безглутеново якенце връз рамото на което се мярва синя чантичка. Синя, пичове, синя на фона на зеления бордюр и селяшките цвички.

Генчовска – в опит за някакъв „баланс“ на съчетание на цветове, но видът и е изсулен, толкоз изсулен, че няма как да прикрие оперираността и от какъвто и да е вкус. Класа – йок!

Останалите – бастун марка, чували нещичко за етикет.

Няма как да скриеш постната си вътрешна природа, селяндурския си вътрешен „мир“ и с две думи – бруталната си простотия, пък дори и да стъпиш в Рим при папата.

По цвички.

Каквото Отвън, такова Отвътре. Каквото Отвътре, такова Отвън.

Веселина Томова

П.П. Николай Бареков: Да продаваш козунаци за 50 лева на жълтопаветните сноби на пъпа на София и да отидеш по галоши за 5 лева при Папата в Рим е въпрос на стил. А стилната каубойка би си сложила поне гумени ботуши.

П.П. А тук трагедията преминава и в минижуп! А цвичките – същите!

 

«