« Върни се назад Публикувано на 02.12.2023 / 10:25

БРУТАЛНА НАГЛОСТ В КОНФЛИКТА НА ИНТЕРЕСИ НА НАЗНАЧЕНИЯ ОТ ВАРНЕНСКИЯ КМЕТ ЗА ЗАМ. КМЕТ НЕГОВ ЧАСТЕН ФИРМЕН АДВОКАТ! ЗАМ.КМЕТЪТ ДАВА ЗА КОНТАКТ ЧАСТНАТА СИ АДВОКАТСКА КАНТОРА! В СКАНДАЛНО НАРУШЕНИЕ Е КАТО ЗАМ.КМЕТ, ЗАЩОТО Е СОБСТВЕНИК И СЪДРУЖНИК В 6 ФИРМИ! ПРОКУРАТУРА, КПКОНПИ И ДАНС ДА СПРАТ ТИЯ РАЗВИЛНЕЛИ СЕ „ПРОСТО ИДИОТИ“!

На 01.12.2023 АФЕРА публикува:

ПП/ДБ ВАРНЕНСКИЯТ КМЕТ НАЗНАЧИ ЗА ЗАМ-КМЕТ АДВОКАТА НА ФИРМИТЕ СИ! ТЕЖЪК КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ! ПРОКУРАТУРА И КПКОНПИ НЕЗАБАВНО ДА СЕ САМОСЕЗИРАТ! ЗАМ-КМЕТ ОСТАВА И „КАСИЧКАТА“ НА ГЕРБ ПОРТНИХ – ХРИСТО ИВАНОВ. ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО!

Сега вижте новоназначеният зам. кмет Диан Иванов, какво е написал собственоръчно:

Частният фирмен адвокат на бизнеса на фамилия Коцеви, който бе назначен в брутален конфликт на интереси от варненския кмет Благомир Коцев за зам-кмет, е написал – за контакти да го търсят в … частната кантора!!!

По същата Схема Благомир Коцев незаконосъобразно сключи безумни договори точно с адвокатската кантора на Диан Иванов, докато бе областен управител на Варна, заради което е с досъдебно производство.

Сега наглостта на тези типове е потресаваща!

Заместник кмет ще го търсят не в Общината, а в … частната му кантора!

Заместник кметът Диан Иванов участва и в 6 фирми, като едноличен собственик, а в останалите е съдружник, което е в НЕЗАКОНЕН абсолютен разрез със заеманата от него длъжност в момента.

И е назначен зам.кмет в брутално нарушение на закона!

И още нещо, дали тези фирми за в бъдеще няма да са и потенциални изпълнители на обществени поръчки в Община Варна?!

АФЕРА алармира Прокуратурата, КПКОНПИ и ДАНС незабавно да се самосезират за бруталния конфликт на интереси, ВТОРИ ПЪТ ПРИЛАГАН ОТ БЛАГОМИР КОЦЕВ – единият път като областен управител, втория път – вече като кмет на Варна.

Afera.bg

«