« Върни се назад Публикувано на 03.03.2022 / 9:31

БРУТАЛНА ИНФОРМАЦИОННА ВОЙНА! 95% ДЕЗИНФОРМАЦИЯ В УКРАЙНА, ТОВА Е ЦЯЛА ИНДУСТРИЯ. НАД 95% ЛЪЖА! И МИСЛЕТЕ ЗА БГ МЕДИИТЕ!

Ситуация 3 Март 00:00 ч.

В Харков и Мариупол са се укрепили нац.батове и се водят ожесточени градски боеве. Към Одеса всички данни показват че се готви десант, който да окупира всичко чак до Измаил. Гледайки линията на фронта най-вероятно боевете ще спрат до Житомирска област и/или Западна Украйна. Имаше опит да се пробие чувала и се нападна КПП , но безуспешно. В общи линии се концентрират войски и се набляга на обезпечаване на тила и зачистката. Започна да функционира и щаб за хуманитарна помощ на населението. Актуална карта от тази вечер. Горещата фаза ще свърши може би тази седмица, а другата ще се дозачиства територията.

Забележки:

Мародерството и бандитизма става страшен проблем. Ловят ги и ги вързват за стълбове. Стрелят се едни други. Всяка вечер има десетки убити от пиянство и мародерство. В пъти повече отколкото от бойни действия. Магазините са разграбват, скоро в градовете, които не са под контрол на РФ ще настъпи хуманитарна катастрофа.

Нац.батовете знаят, че ги чака разстрел, там пленници не се взимат и се окопават в градовете предизвикавайки огън върху местните жители. Не пускат градове да се предават и хора да се евакуират. Те няма какво да губят.  Налага се да се води бой в градски условия, което неминуемо довежда до цивилни жертви.

Въпреки че ударната Украинска групировка е в чувал, Киев е блокиран  и цялата държава де-факто е блокирана, Зеленски и властта продължават да насъскват населението да се бие и да партизанства. На властта не и пука нито за хората нито за жертвите, важно е да се стигне до криза и всичко да потъне в кръв за да го дават по телевизора. Това е чиста проба нацизъм и непукизъм за собствения народ.

Пропагандата за 8 години е промила брутално мозъците, особено на младото поколение. Стига се до шизофренни ситуации млади хора с родители руснаци да крещят на чист Руски език „Смърт на Руснаците“ , това е шизофренично. Все едно ние да викаме на български: „Смърт на Българите“. Оказва се че самите Украинци не са знаели какво се върши в другата област, такава пропагандна мъгла е била наложена. Но, мъглата се дига и престъпленията почват полека-лека да изплуват.

Днес се чака Украинската делегация за преговори, но нищо няма да стане. На практика в Украинска власт няма, кабинета е в чужбина и на никой не му пука кой и защо умира. Идеята на властта става вече ясна на всеки военен наблюдател: Русия задълго да затъне в партизанска война. Тази власт, която де факто отдавна не е в Украйна няма да подпише мир, дори цяла Украина да умре. Затова варианта е Украинците на терен да излъчат нова власт и този бардак да свършва. Надявам се Руснаците да работят и в тази насока. Ако ли не, ще страдат.

Информационната война е взела невероятни размери! Говорим за индустрия! За кино индустрия с хиляден персонал. Снимат се декори, сцени, филми, клипове, викат се статисти и се слагат в чували и т.н., и т.д. Има вече пленени цели студиа и компютърни центрове, които са се занимавали буквално с производство на дезинформация.

Никой не е предполагал че дезинформацията в новините е достигала  до над  95%!!!

На практика информационно войната е превърната в много сериозна индустрия и нов род войски. С техника, декори, монтажи, градски квартали и села за реален ефект и се е наслагвала 3D рендъри и графика. Имало е цели военни роти придадени за инсценировка. Реална инсценировка. За копиране на бойна техника и войска в реални условия с реални униформи. Говорим за качествено ново ниво на дезинформация, достигаща и надминаваща дори  95% от новините за деня!

Руснаците тук има много какво да учат. Те затова внесоха закон в Думата, мисля че  вчера за до 15 години затвор за дезинформация.

Запомнете над 95% лъжа!

И мислете за БГ медиите.

В общи линии това е ситуацията. Най тъжното е че реално Руснаците по-неволя поемат грижа за населението, защото на никой не му пука какво става в градовете и колко души умират. А навсякъде ги наричат агресори.

ПП: И една трагикомична новина, в Русия са обявили пълен бойкот на Украинските проститутки и са го нарекли „блядомор“.

Тодор Ангелов

«