Публикувано на 23.06.2022 / 16:29

БРУТАЛНАТА ЦЕНЗУРА НА ПРОСТОКИРОВИТЕ МЕРЗАВЦИ! ШУБЕ ЛИ ВИ Е ОТ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, ПЛАШИПУТАРНИЦИ?! ШУБЕ ВИ Е!

Няма и два дни откакто бе отблокиран профила ми във Фейсбук, блокиран за един месец, и айдееее!, отново в зандана – пак за един месец!

Блокаж веднага след публикацията от днес срещу пасмината на Простото Киро, курвенски слугинските ЦРУ-телевизии и компанията на Корнела.

Не им стига хакането постоянно на сайта ми АФЕРА, граничещо със свиреп тероризъм, но и трябва да ми забранят да пиша и споделям във Фейсбук! Непрекъснато и задължително! Месец след месец!

Брутална цензура на Простокировите мерзавци!

Шубе ли ви е от Веселина Томова, плашипутарници?! Шубе ви е!

Ама няма да ви се получи. Преживяла съм и по-големи подлеци от вас. Виж, по-голеви идиоти е спорно.

Това е „демокрацията“ и „свободата на словото“ на десносектантите и на аверите им – корнеловата олигархия.

Такива като мен са забранени, защото им вадят кирливите ризи.

Нашмъркани лайнарчета с орди платени тролове и хакери.

АФЕРА обезглави Боко, че вие ли ще ни се опрете, бе, крадливи идиотчета?!

Еще не вечер!

Веселина Томова

 

 

 

Коментари 23 за
“БРУТАЛНАТА ЦЕНЗУРА НА ПРОСТОКИРОВИТЕ МЕРЗАВЦИ! ШУБЕ ЛИ ВИ Е ОТ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, ПЛАШИПУТАРНИЦИ?! ШУБЕ ВИ Е!”

 1. Моят акаунт е ограничен за 90 дни, но вече спря да ми пука. С това на мен ми доказват, че всичко, което ограничават и го представят за фалшива информация е ИСТИНА! Ако не беше нямаше да го правят.

 2. Аз съм съгласен, че цензурата и на стария герб и на новия герб е брутална. Защо, обаче, и вие налагате цензура на мнения в сайта ви, които не са нецензурни, поставят логични въпроси, но които на вас не ви изнасят (според мен).

 3. г-жо Томова,

  що си го слагате на сърцето, Афера не е изчезнала, майната им. Сипете си едно винце и се наслаждавайте на една хубава вечер!

 4. Скъпа приятелко, Весе, драги фенове на най-истинската медия – „Афера“, спокойно, нещата идват към своя логичен край!
  Към септември (по-точно 17-ти) с Украйна е приключено окончателно!
  Янките и техните васали от т.нар. „Европа“ треперят от страх Императорът Путин да не им пусне Сарматите, Кинжалите, Посейдоните и т.н. – това няма да е специалната военна операция в Украйна, където руските войски правят всичко възможно да минимизират загубите на граждани и градове! Това ще бъде истинско унищожение, сриване със земята на Великобритания, САЩ и всяка вражеска европейска страна! НАТО, САЩ и евро-педерастите знаят това много добре, имам предвид т.нар. „елити“!
  Иначе, западният джендър-свят ще загине и по друг начин – енергийна, продоволствена, икономическа и финансова катастрофи! Краят е неизбежен, а той ознаменува началото на нов световен ред, ред, в който религиозните цивилизации ще имат решаваща дума за делата на планетата Земя!
  Въпросът е – къде отсега ще се позиционираме ние, българите?!?…
  През последните 20 години многократно съм отговарял на този въпрос – надявам се и вие, моите скъпи сънародници, да намерите отговорите!!!…

 5. Веселино, Веселино,
  Не ги стопляш някои работи и това си е ! Да те светна! Просто Киро , „зелените чорапи“ и „вся останлая сволочь“ ти правят невероятно голяма услуга. Събирай неопровержими доказателства за това как си била репресирана. Когато дойде истинската демокрация, току виж, че си станала “ заслужен борец против цензурата “ в България! Знаеш, но и аз да ти го кажа – „Хич не ми пука“, че са те блокирали. За мен е важно да знам, че си жива и здрава! Блокирана – значи пак си им подала отзад! Тоест ти си отново ти а не някоя фризирана мисирка , каквато никога няма да бъдеш. Обичаме те!

 6. Ъм, то тъй е, кът нема парапет, за който се хванат, зафащат са за … заглавия.

 7. Привет!

  Казвам се Георги Иванов и се занимавам с фейсбук маркетинг от доста време. Освен това съм и админ на много активна фейсбук група с повече от 40хил. последователя. Уважавам работата ви и затова ви пиша.

  Според мен причината е доста по-тривиална отколкото смятате. Редовно ми пишат членове на групата, които ми се сърдят защо съм ги баннал, а реално не съм. Това, което се случва, е че фейсбук автоматично банва постоянно за всякакви поводи, най-вече нецензурни думи. 99% съм сигурен, че постът ви е баннат заради думата „педал“. Може да си говорите каквото искате в самата статия, но заглавието фейсбук го чете и ако има нещо нецензурно банва винаги.

  Надявам се съм бил полезен.

  Поздрави,
  Георги

  1. Уважаеми Георги, тия работи ги знаем и без Вас. Профила е банван по за един месец непрекъснато!!!, и когато няма никаква нецензурна дума в заглавието. Безкрайно сме наясно кой и как докладва и точно кои. Така че, Вие може да си говорите каквото си искате. Истинската причина за поголовното ми блокиране я знаем прекрасно. Поздрави.

   1. Има една прекрастна Българска песничка за морето.
    Пляс пляс педалите водно колело………

  2. Hello!

   Значи, отдали сме се на Низкуствения Интелект да решава какво и що?!
   Какво ще правят старомодните клетници които ползват, търгуват, ремонтират или инструктират автомобили с ПЕДАЛИ?
   Как инструкторите ще обясняват на модерните курсист(к)и кое какво е в моторното превозно средство?
   Омраза? По коѝ критериѝ?
   А, прословутата деѝност относно „…Супата…“ е израз на милосърдие и уважение, нали?? Или да се призовава за еди-какво срещу ВВП?

   Аман от петорни стандарти!

   Може да не съм в час с ФБ, даже и не искам, защото съм свободен човек и нямам регистрация / не си пилея времето да зяпам идиотските поредици които алгоритъма би ми тикал в носа. но очевадно е че някоѝ много го е яд, когато за няколко часа тази статия генерира близо 100 коментара, следователно и интензивно четене!
   Това означава активна аудитория, а не зомби-цъкащи по откраднатата ФБ(Р) платформа

  3. Лъжа. Банват и за амбреаж. Фейса, и не само там имат мръсно подсъзнание. Не може машина да го стори за долен, ляв педал. Педалите го правят. Тези приказки за бабите.

  4. Здравейте, г-н Иванов!
   Бих желал да ми обясните това, по какви критерии се баннва във фейсбук заради думата „педал“ ?
   Ако напиша изречението :“My grandmother still uses her old treadle sewing machine „, което в превод на български език означава „Баба ми все още използва старата си шевна машина с педали.“, ще бъда ли баннат и защо?
   Питам заради това, че в това изречение има известно двусмислие.
   Първото смислово значение е, че баба ми използва стара шевна машина с механично задвижване с краката, посредством педали.
   Известно е, че педалите са част от машина, която, когато се управлява с краката, дава силата за завъртане на колело в машината.
   Второто смислово значение на предложеното от мен изречение е това, че баба ми все още използва старата си шевна машина с някакви педали(жарг.), т.е. с лица с хомосексуална ориентация.
   Какво е Вашето обяснение, г-н Иванов?
   Предварително Ви благодаря!

 8. Мила Веселина,
  Благодарим ти, че те има – казвам го съвсем искрено като читател на „Афера“ от 14 години насам. Защо не помислиш за твоя и на „Афера“ страница в руската социална мрежа „Вконтакте“? Там англо-американските педерасо-педофили и българските им подлоги и мекерета не виреят и не „пеят в хора“. Заебавай ги тия фейсбуци, туитъри, инстаграми, ютюби и прочие американски простотии!

  1. Отдавна съм разбрал, че фейсбук е място за комплекари и фетишисти.
   А Цукърбърг „снася“ информация на американските лужби за когото трябва.
   Да дух@т супата!

 9. Тя ,всичката ни работа май такава…
  Колкото Свободна Европа забраниха навремето -все там кесихме щото забраненото по-сладко !

  А бе,ако тая държава няма бъдеще,за къф ли чеп сме се вкопчили в тая История с македонците …

  Венсеремос.

  1. Ще ти кажа, г-н Вейронов, какви са подозренията ми, че сме се така вкопчили за северномакетата от БЮРМ.
   Понеже имаме обща история, ние сме в очакване.
   И очакването е следното: редовен кабинет няма да бъде съставен не от три, а дори и от 300 опита. а президента наш не иска да си го сложи със служебен кабинет, щото ще му падне онази работа, т.е. рейтинга и ще го затрупат разни убавини като ИНФЛАЦИЯ, УКРАИНСКА КРИЗА и ЕНЕРГИЙНА МИЗЕРИЯ.
   Та, заради това, ние сега се снишаваме, подаваме го на Макрон леко изотзаде, чЕкаме и после …После си избираме Царот от нашите братя от Велика Северномакедонско-бугарска Република от Охридското езеро до Црно море, щото у нас не останаха политичари, а само тикви, измамници и курви-парапетки.
   Може

  2. Кольо, „Свободна Европа“ слушах без проблеми при онзи мръсен комунизъм, но виж при светлата и чиста демокрация, руските тв са ми проблем?

 10. Защо не направят социална мдежа без да допускат глобалисти от онова племе дето прави каквото си иска

 11. ЩастлиФка значи! Не забравяй, че има хора и по 90 дена, нищо че исках да публикувам данни за Ваксините за Ковид, излезли в New York times! Там може, а тука Не може?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *