« Върни се назад Публикувано на 26.07.2023 / 10:36

БРОЕНИ ДНИ ДО ЩУРМА НА МЕДИЙНАТА АРМИЯ MEDIA MALL!

MEDIA MALL ще връхлети като ураган с цел – да промени качеството на медийната среда в държавата, в която днес наведените журналисти, телевизии и медии, са стигнали дъното на позора.

MEDIA MALL.INFO след броени дни ще щурмува закостенялата /авто/цензурна медийна среда – като медийна армия, обединила повече от 50 сайта.

MEDIA MALL ще прави и свои новини, свои разследвания, ще държи на мишена всички институции в България, като и ще разполага със свое телевизионно студио, където ще стартират редица авторски предавания без никаква цензура и в пълна свобода на позиции.

MEDIA MALL като единен юмрук ще се стоварва върху всяка корумпирана глава без оглед на политическа окраска или бизнес зависимости.

Ще налагаме журналистика, такава, каквато трябва да бъде – остра, безкомпромисна, опозиция на всяка власт, в интерес на обществото, което трябва да бъде информирано всеобхватно за всичко онова, което крият от него и за което го лъжат управленците.

Собственици в съдружие на MEDIA.MALL са журналистите Васил Петев, Веселина Томова, като за каузата са привлекли чуждестранен инвеститор, необвързан с нито една от преплетките, които са опасали родната политико-бизнес-медийна среда.

Масираната рекламна кампания за MEDIA MALL стартира на 1 август из цялата страна и всички социални мрежи, а щурма на информационна агенция MEDIA MALL.INFO реално ще стартира в медийното и общественото пространство на 5-7 август т.г.

В MEDIA.MALL са привлечени журналисти с остър рефлекс, свободни по дух, смели, храбри и служещи единствено на Истината.

Този живот е за смелите, този път обединени в армия, изискваща респект.

Afera.bg

«