« Върни се назад Публикувано на 17.06.2014 / 10:07

БРИГАДА “ЧАВКАТА” – „ЕБАТИ” ОТИВА В БУРГАСКИЯ ЗАТВОР … ДА КОМАНДВА!

 

За да бъде пресечен всякакъв опит за спасяване от отговорност за това какви ги навори като бивш шеф на ОД на МВР – Варна, АФЕРА публикува и предупреждава, че се готви назначението на Чавдар Нанков – „Барби”/”Чавката” за … директор на Бургаския затвор. „Чавката” бе  назначен от Цветлин Йовчев за почти година като временен шеф на варненската дирекция на МВР, след което бе отстранен заради слаби резултати и отново пратен като шеф на Второ РУП – Варна, на територията на което от години под полицейски чадър е публичния дом на Киреча.

Сега се прави опит „Чавката” да бъде уреден като нов директор на Бургаския затвор, научи АФЕРА. Както се казва: „добра заплата, първа категория труд и бягство от възмездието в ОД на МВР – Варна”.

Ако това безумие се случи, то със сигурност „Чавката” ще изтегли в Бургаския затвор и авера си – продължаващият да бъде шеф на „Вътрешна сигурност” – Валентин Тренев – „Ебати”.

Ако погледнем от практична гледна точка – подобно развитие на нещата би било чудесно за морската столица – тия двама „герои” да се изнесат от тук. Но пък, верни на принципите си, от АФЕРА сме меко казано шокирани, че Бургаския затвор ще цъфне и ще върже с „бригадата „Чавката“ – „Ебати“.

Afera.bg

«