« Върни се назад Публикувано на 15.06.2014 / 13:01

БРЕ! ТИ ДА ВИДИШ! НЕДЯЛКО Н. ОБЪРНА ПИШКИРА , ЗОВЕ ЗА „ЛОШ МИР” МЕЖДУ ПЕЕВСКИ И ВАСИЛЕВ

 

След като дни наред истерясва и издава присъди, „провежда обиски и арести“ чрез информация от „високопоставени източници”, след като категорично обяви, че Цветан Василев поръчал Пеевски, пък после изтри публикацията си, лицето Недялко Н. в жълтакавия си сайт днес обърна пишкира и от „пишкин” „журналистически авторитет”, заблея миротворна песен.

„Василев срещу Пеевски. Титаномахия. Нека обаче не съсипваме бизнеса”, изплака Недялко Н., като дипломат, натоварен с фундаменталната мисия да се мота между крачолите на „баща” и „син” – Цветан Василев и Пеевски, отпращайки ни към Зевс и Кронос.

И написа:  Дали Василев е виновен, или не, дали разследването срещу него ще прерасне в обвинение, ще реши Темида. Удар върху КТБ обаче ще разклати цялата система. Това не ни е нужно точно сега, когато кредитният рейтинг на страната бе понижен. Когато банките се „гърчат“ от лоши кредити, а потребителят е с и без това разстроено доверие към банковата общност.

Искаме ли да се повтори кошмарът от зимата на 1996 г.? Помните ли фалитът на Първа частна банка? Забравихме ли Жан-Виденовата зима? 

Ако някой е решил да си играе на Господ и му е хрумнало да трепе, трябва да си получи възмездието. В титаномахията, независимо от дискурса, има справедливост. Но нека не клатим целия Олимп заради страстите на гръмовержците му.

Пък и казано е – и най-лошият мир е по-добър от най-добрата война.”

Брех, да му се не види.

Ти да видиш, до вчера размахва медийната бухалка и клейми кой убиец, кой поръчител, кой на кого любовница, пък днес вече зове за „лош мир”!

Да влезе на Видовден „убитият” и  да въведе ред, защото както е тръгнало утре жълтакавото сайтче ще направи и „протестна мрежа” Цветан Василев да стане премиер.

Колко му е?!

Afera.bg

«