« Върни се назад Публикувано на 27.01.2014 / 10:56

БРЕ! ЗАПЛАШВАТ „АФЕРА“: „АКО НЕ ПРЕСТАНЕТЕ НЕЗАБАВНО ДА ПОДДЪРЖАТЕ БАРЕКОВ, ЩЕ ВИ ИЗКАРАМЕ НА ЧИСТО!“

 

На личната страница във Фейсбук на собственичката на сайта АФЕРА Веселина Томова някой си Pavel Valchev https://www.facebook.com/pavel.valchev.35 очевидно като много „умен, красив и интелигентен“, отпряви заплахи и закани към Томова, че щели да се разправят с нея, а на всичкото отгоре „щели да и дойдат на гости“.

Ето и кореспонденцията на въпросния Pavel Valchev:

„Това е предупреждение. Ако не престанете незабавно да поддържате Бареков, ще ви изкараме на чисто!

Veselina Tomova: ХАХАХАХА, КОЙ СИ ТИ БЕ, МИШОК!

Pavel Valchev: Аз съм вашета съвест. Знаем за това което правите и когато е необходимо ще ви изкараме на чисто!

Veselina Tomova: АМАН ОТ ПСИХОПАТИ!

Pavel Valchev: Искате да ви дойдем на гости, така ли?

Veselina Tomova: Гледай сега как ще даваш обясняния и то напоително по НК за заплахи. Така ще си запълниш времето, в което очевидно няма какво да правиш.

Pavel Valchev: Не става въпрос за физическо накърняване на вашето достойнсто. Ние имаме информация която доказва, че вие взимате финансови средства за да работите за имиджа на изрода Бареков. Няма да се отървете от съд!“

Интелигентни ми, Valchev, направо ни спряха сърцата, че сте изловили „финансовите средства“, които „взимам от изрода Бареков“. Ако ги срещнете някъде по пътя тези финансови средства, настояваме незабавно да ги приведете на сметката на АФЕРА, защото като един Еркюл Поаро вече сте „установили“, че са наши.

Що се отнася до „няма да се отървете от съд!“, вероятно сте потомък на Вишински /в случай, че знаете кой е той/ с типичен уклон за днешните актуални за българската действителност „умни, красиви и интелигентни“.

Afera.bg

 

 

«