« Върни се назад Публикувано на 01.12.2023 / 8:53

БРЕМЕННА ЛИ Е ЛИНДА? ВСЕКИ КЛАТИ ВСЕКИГО! САМО АТАНАС АТАНАСОВ СЕ КЛАТИ САМ, ЩОТО УОКИ-ТОКИТО МУ С ДЯДО МРАЗ ПРЕКЪСВА

Бременна ли е Линда на 44? – пита сайтът ПИК рано, рано.

Ми, не знам! Може и да е бременна! Най-изненадващо от Миро. Тъй като Лена вече роди, к`во можа във фейсбук… А после ще се окаже, че и Асен Василев е бременен. От Настимир Ананиев. Той пък ще излезе бременен от Кузмов, а Кузмов – от Краси Гергов. Гергов пък – от щерката на Мърдок.

Не знам, но не е ли забранено използването на касетъчни бомби в българска политика? Много щети от тях, бе! Накрая ще се окаже, че и Тагарев е бременен от Зеленски и на пролет планират интимно пътуване до Донбас със своя малък “Страйкър”, купен изгодно втора ръка от Айова.

Много бебета у нас! Дори демографският срив изглежда леко разколебан при толкова много секс наоколо. Всеки клати всекиго! Само Атанас Атанасов се клати сам, щото уоки-токито му с дядо Мраз прекъсва. А комуникацията с него минава само през secret chat, тъй като другите джуджета искат да му вземат службите. За почистване мозъчната кора на Костов и приятели.

Не знам. Бременна ли е Линда? И кой уби Лора Палмър? Може да е оня от Цалапица, тъй като интелектуално напомня на Киро. Макар и Киро да не е ходил в Дания при дедо си Хамлет. При всички положения обаче, при наличието на толкова важен въпрос, трябва да се обадим за помощ на Шекспир.

“Ало, Шекспир ли е на телефона? Обажда се Васил Петев от „Стани ербап“. Бременна ли е Линда?”

Отговор А: Да

Отговор B: Не

Отговор С: Не мога да преценя

Отговор D: Аре, стига глупости! Само това остава! Киро да се размножава!

Не знам. Може ли да му имаме доверие на Шекспир? Според мен, по-скоро да. Тъй като „Адът е празен, а всички дяволи са тук“.

Истината е, че татко Барба вече ги осемени всичките. Ама, така е, при толкова много голи задници в парламента, рано или късно някой ще те изненада отзад.

Васил Петев

«