« Върни се назад Публикувано на 14.02.2011 / 23:14

Браво, Цветанов! Дойде на наш’та!

 

 

Министър Цветан Цветанов представи новия директор на Областна дирекция на МВР в Перник. Ръководният пост се поема от досегашния началник на Охранителна полиция към Областната дирекция в София – Валентин Димитров. „Перник е вратата към София и спалнята на част от криминалния контингент, като в тази връзка е наложителна съвместна работа на дирекциите за преодоляване на тежката престъпност", каза Цветанов и уточни остро, че .бил изискал оперативна информация от бившия директор на пернишката полиция Диян Нанов за стрелбата по Стоян Кръстев-Драгановеца, какъвто отчет не е получил, а вместо това Нанов е депозирал молба за пенсиониране.

Разгеле, Цецко Вътрешни!

Когато afera.bg пуска записи и писа купища разследвания за мръсната роля на Диян Нанов по „мега” дознанието, вътрешният министър се правеше на дръж ми шапката. Нещо повече – повиши го, назначавайки го за шеф на вътрешната дирекция в Перник.

Сега дойде на нашта.

Вероятно за Цветанов ще дойде и мигът, когато за пореден път ще установи, че afera.bg що е написала, все е вярно, и за „достойният офицер” – шефът на варненската вътрешна дирекция Митко Димитров.

Сега обаче още Димитров е удобен.

Ех, Цветанов, Цветанов, хубаво е afera.bg да ти каже – браво! Бързай, да повторим, че както действаш с темповете на охлюв, може и да изтървеш момента.

 

Afera.bg

 

«