Публикувано на 05.07.2021 / 8:25

БОТЬО БОТЕВ ЗА ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ: КАРАМАНСКИ, ИЛИЯ ПАВЛОВ, ВИС, СИК, МАДЖО, ПОЛИ ПАНТЕВ…

Първа част: За мутрите Карамански, Илия Павлов, ВИС, СИК, Маджо, Христо Асенов – Бацата, спирането на руската мафия…

Втора част: Престъпността преди и след 1989 г. и серийни убийци

Afera.bg

Коментари 14 за
“БОТЬО БОТЕВ ЗА ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ: КАРАМАНСКИ, ИЛИЯ ПАВЛОВ, ВИС, СИК, МАДЖО, ПОЛИ ПАНТЕВ…”

 1. Нулеви въпроси,много са малки тези деца,явно трябва повечко да почетат за 90-те……….не ми хареса

 2. Обикновен мръсник.Защо не разкрие как бяха извършени убийствата на „лидерите“ на подземния свят и каква е ролята на бибитко и тим?Защо не каже как е изнудвал задържани и как им е съдействал да се самоубиват? Явно е част от брънката за прикриване ,а не за разкриване на престъпления.

  1. Ами заради неговите „разкрития“ го отнесе синът му-лека му пръст……..Ама лицето ботьо така и не разбра и продължи да лиже Б.Б. и за награда е общински съветник от ГРОБ в София, защото е пенсионер отдавна и не може да е на друга държавна харнилка освен на „изборна“ длъжност………

 3. Томова , изключително много уважавам Вас и сайта Ви, но да публикувате каквото и да било свързано с лицето Ботев е несериозно !!!

 4. Томова ,изключително много уважавам Вас и сайта Ви,но да публикувате каквото и да било свързано с лицето Ботев е несериозно !!!!

 5. Гледах и слушах само да там, където въпросният господин обясни, че в един момент унгарските власти преценили, че тези лица застрашават целостта на обществото им и на държавността им. Без много церемонии ги натоварили на един самолет, заедно с доказателствата за техните престъпления и ни ги върнали. Какво се е случило тук с тях всички знаем и виждаме….

  1. …i..,,na slizane ot samoleta,..v Sofija,,gi chakashe,,s,,deklaracii,,..Nachalnikat na CS BOP…I..,,banditchetata,,stanaha,,policeyski donosnici,,.sled tova ,,zapochna,, JUGOEMBARGOTO..I,,Slugbi,,i,,Partii,,pak,,projaviha interes,,kam,,tjah i,,prijatelite im,,v Srbija./pak,,dargavna opeka,,!…ot ,,tam,,sa i,,Golemite im,,Imena,,i,,Slava,,..inak shtjaha,,da ostanat,,..,,,drebni banditcheta/,,seljancheta ,,po ancuzi,,..

 6. Боже Господи какви мангаали и олигофрени осраха България. Направо трагично е …
  Един ден като се види всичко ще се срамуваме много как най простите и утрепани индивиди разсипаха държавата.

  1. С той Ботьо е приятел и съветник на Тиквата , ЗАТОВА НЕ ГО СПОМЕНАВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *