« Върни се назад Публикувано на 18.08.2014 / 17:27

БОСТАН, ЦАЦАТА-БОРСА И МЕНТАТА ДА ПРЕКРАТЯТ ТОЧНО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ И ВСИЧКИ ДЕЛА СРЕЩУ ЦВЕТАНОВ. А МЕТАЛУРГЪТ ОТ МВР ЛИЧНО ДА СЛОЖИ БЕЛЕЗНИЦИТЕ НА ВРАЗИТЕ-ЖУРНАЛЯ!

кукишТочно преди да бъде назначено служебното правителство и Ваньо Танов да бъде върнат като шеф на контрабандата, пардон, на Митниците, прокуратурата, пардон – Цацата-борса, прекратила всичко по аферата „Ало, Ваньо”. Същата тази прокуратура, която не пипна лицето Бойко Методиев Борисов и сътвори такива нефелни идиотски дела срещу Цветан Цветанов, за да го произведе в един по-късен етап като герой, изпра и Борисов, и Танов, и ги изкара ангели небесни. За пореден път.

Данчо Ментата, пардон, Йордан Цонев, който цвърча като църковна мишка как ще извади всичко и цялата истина в комисията по аферата „Ало, Ваньо”, както и за смъртта на Мишо Бирата, мълчаливо се е свил под чатала на Пеевски. И не си показва очелките по твстудиата, където мааше гащи иначе със самочувствието на крупие от казино в Лас Вегас.
В тази шлякана държава, в която един ухилен, ментално неадекватен, президент е на къса каишка, а ГЕРБ и ДПС се качват един върху друг в бостана на Кольо Рашков, в тази държава, пълна с „прости”, в която управлява правителство наречено „служебно”, а всъщност е бокотиквенско с цона-асенгеновски привкус, в тази държава, където в прокуратурата, по думите на Борисов, бъка от пИдали, единственият шанс да живееш спокойно е да си корумпиран, мошеник, шмъркан политик, и да си от кохортата на Борисов и Цветанов.
След като прокуратура и всичките от БОСТАН приключиха с изпирането на Ваньо Танов и Бойко Борисов, сега е ред на металурга – министър на МВР, лично да слага белезниците на всичките „врази” журналя, дето няма да си затворят устата за цялата тая пасмина.
Сащият тоя металург, който се надпреварва с главния секретар на МВР „Чичовото” по безобразно селски диалект, се кълне, че щял да залавя „лично” и купувачите на гласове.
Нещастник! Дали ще надене лично белезниците на хората на Боко и Цветанов, и на Данчо Ментата? Или ще коленичи пред струга, пардон, пред Пеещият…
Afera.bg

 

«