« Върни се назад Публикувано на 30.06.2011 / 21:48

Борко да смени Бойко

 

 

Не стига че Борисов произнесе една от най-крилатите си глупости, откакто е медийна звезда, но продължава да упорства като магаре на мост и няма доблестта да се извини на българския народ. Ако не го направи в едномесечен срок считано от днес, „Младите за ред, законност и справедливост” ще организират първия кучешки протест пред Министерски съвет. Явно Борисов не иска да чуе хората и медиите и е по-вероятно да реагира на кучешкия лай. На кучешкия протест всички домашни любимци ще бъдат с намордници в знак на протест срещу намордника, който Борисов иска да сложи на всеки гражданин, журналист или медия, които дръзнат да говорят срещу неговото провалено управление.

МРЗС знае, че Борисов обича кучетата повече от народа, но нека поне има доблестта да си признае. И да не се притеснява, неговите депутати няма да го свалят от власт, защото и тяхното чувство за отговорност е кучешко.

Затова призоваваме Борко да смени Бойко, защото най-вероятно ще направи много по-малко поразии в Министерски съвет, се казва в декларация на Младежката организация на РЗС.

Afera.bg

«