« Върни се назад Публикувано на 03.12.2014 / 16:23

Борисов, що не се примолиш на Путин да ти даде едно заверено копие от договора. И без това се посираш от страх от Путин.

БорисовАло, Борисов, ти премиер ли си?! Как може да цивриш за договори, след като Путин ни унижи за суверенитета?
„Все още не можем да се доберем до договора.“, проплака Бойко Борисов по време на блиц контрола в Народното събрание. „Бих помолил парламента, ако трябва, силово да ги вземем, за да видим какво пише.“, процвърча Б.Б., твърдейки, че не знаел предишното правителство да е чело договорите, а на сегашния кабинет все още не ги давали, ех. „Никой от нас не е прочел и цифра колко ще спечели България от „Южен поток““, ожали се Бойко Борисов от трибуната на парламента.

Ало, Борисов, ти премиер ли си?! Какви ги бръщолевиш? Руският президент си позволи да хока България, позволи си нечуваната и невиждана наглост да ни унижава, докато край него снизходително се усмихваше президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган. Всъщност Путин като един прероден Каулбарс обяви България за „Задунайска губерния“, а той се вживя в ролята на самодържец. След това безпримерно нахалство Бойко Борисов плачка за договора за „Южен поток“, потвърждавайки казаното от Путин за суверенитета под въпрос.
Какво излиза – Путин познава договора, но не и Борисов. Е, да – Путин е СУВЕРЕН, а Бойко Борисов е премиер на „несуверенна“ държава. За „самодържеца“ няма фирмена тайна. Силово щял бил да получава договора Б.Б., леле, леле… Борисов, що не се примолиш на Путин да ти даде едно заверено копие от договора. И без това и за последната каракачанка в двора ти е безпощадно ясно, че се посираш от страх от Путин. Как не те е срам, Борисов, как не те е срам, да не промълвиш думица и да не поискаш извинение от нахалния руски президент, потъпкал суверенитета на България.
Няма такъв „премиер“. Че и за президент го стягат ПРОДАЖНИТЕ „политолози“ и „социолози“. Путин е прав – много мърша има по Българско, но не бива да плюе България от яд и злоба, защото така погазва И паметта на десетки и десетки хиляди руски войни, паднали за свободата на нашата страна. Стотици хиляди руснаци имат собственост в България. Все едно ние да писнем – „Руснаците идват!“.
Защо ли Путин не постави под въпрос суверенитета на Полша, да речем, пред тетка Меркел в Германия, за да се стовари връз него гневът на ЦЕЛИЯ полски народ. Ама ние сме „братушки“, нали, нас може да ни плюе, щом като имаме страхлив „премиер“, правещ се на президент.

Любомир Живков
www.bgsniper.com

 

«