« Върни се назад Публикувано на 26.12.2014 / 20:44

Борисов, ще те изритат с павета заради Лазаров, Пеевски и Доган. Бедна ти е фантазията каква „хурка“ те чака заради ДПС

Доган БорисовОтдавна пишем, че такъв като Светлозар Лазаров е пълен некадърник. „Обикновената свинщина“ на С.Ц. и образцов страхливец и ибрикчия на ДПС като Цветлинчо срещу протестиращите в нощта на „Белия автобус“ ни принуди да подкараме здраво меверейските боклуци. Делянчо се ошашави. Не можеше да допусне подобно отношение от независими от „Особата“ медии. Делянчо е свикнал да го обслужват жълтите боклуци. „Шишко“ реши, че може да мачка наред. Изпрати поръчкаджийските бригади. И? Какво постигна „Шишко“? Продължи да се постила като ИБРИКЧИЯ ЗА ПРИМЕР пред Ахмед Доган. Лошо се обърка с наше смирение. Набучи се.

„Шишко“ е ясен. Отдавна. Българите го ненавиждат. Мразят го неистово. Не смее да се покаже на улицата. Ходи с рота охранителен башибозук. Покрай „Шопара“ с омраза се уреди и Бойко Борисов. Доскоро му се разминаваше. Вече е в първата тройка на най-мразените „елитни“. Подир мерзавщината да се възползва по безпримерно подъл начин от протестите на гневните българи, вдигнали се да спрат наглото назначаване на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, Бойко Борисов реши, че може да си врътка шляканите номера с депесарите зад кулисите, а пред микрофоните да лъже безсрамно, че няма да пусне, ех, ДПС до властта.
Румяна Бъчварова изля кофи с цинизъм връз българите преди Рождество Христово. Безсрамните гербаджии очевидно са готови и с дявола коалиция да направят, за да консумират благините от властта. Светлозар Лазаров се превърна в емблемата на ШЛЯКАНОТО ГЕРБАДЖИЙСКО ВРЪТКАДЖИЙСТВО – пълзя пред Цветлинчо и „Шишко“, гърчи се и сега пред наглеците от върхушката на ГЕРБ, сдушили се отново с „Шопара“. Обаче. Лазаров е от видимата част на Кочината. Много по-гнусна е другата – задкулисната. Такава като Румяна Бъчварова е нейно олицетворение. Всички от върхушката на ГЕРБ са в Кочината с „Шопара“. Всички.
„Руми“, както я нарича Борисов, описва въргалянето в Кочината като „законодателство“, като „законодателна работа“ – ако загубят подкрепата на една парламентарна група, ще се възползват от друга. „Законодателната работа“ била нещо различно от „политиката преди избори“. Няма по-мръснишки цинизъм. Значи идват в парламента с едни „обещания“, а законодателстват, пардон, съобразно други „приоритети“. Няма такъв филм. Представителната демокрация в „читава Европа“, както казват братята сърби, има правила – депутатите са избрани да представляват своите избиратели. Нищо повече. Когато измамят избирателите си, както сториха това бесепарите, падат в канала.
Сега е ред на гербаджиите. Бедна му е фантазията на Бойко Борисов как ще бъде изритан от властта с ритници и павета заради ИЗМАМАТА, заради предаването на избирателите с поредната врътка с „Прасето“ и Сокола. Няколкото камъка през миналия февруари ще му се сторят хулиганска изцепка на футболни агитки. Цунами ще го помете този път. Българите ще търпят до време мърсащината на различното „законодателство“ – за едно да гласуват на изборите, а друго да им сервират „елитните“, въргалящи се в Кочината, след вота. Гербаджийската свинщина бе олицетворена от „Румито“ преди Рождество Христово.
Гаврата на некадърници като Светлозар Лазаров, гънещи се като свински черва пред тв камерите за мерзавщината с натоварените като „стока на джамбази“ редови полицаи, прелива Чашата след Рождество Христово. „Елитните“ боклуци си правят ташак с народа. Леле как ще чуят глухото ръмжене, леле как ще бъдат изритани, леле как ще бъдат пометени ШЛЯКАНИТЕ БОКЛУЦИ. Командированите полицаи от границата с камиони ли ще ги докарат пред парламента, за да пазят боклуците от „народната любов“?! Бойко Борисов в хотела при Делянчо Пеевски ли ще се крие?!

www,bgsniper.com

Колаж: Иво Ангелов, „Сила“

 

«