« Върни се назад Публикувано на 07.01.2011 / 10:38

Борисов ще се върне при пожарникарския маркуч, ако предизвика предсрочни избори

За година и половината управляващите показаха, че са абсолютни бездарници, тези елементарни милиционери да си събират чукалата, че ще загробят държавата, каза още лидерът на РЗС.

Цветанов контролира контрабандите канали, заяви още Янев. Според него, чорапът започнал да се разплита и щяло да стане ясно, че в този кабинет имало хора, които са наследници на Иван Тодоров-Доктора, а техният закрилник е вътрешният министър. Има огромна корупция по висшите етажи на властта и затова се получавали много сигнали в РЗС. Държавата е разграден двор и докато ГЕРБ управлява, няма да влезем в Шенген, категоричен бе Янев.

РЗС обмисляли да сезират прокуратурата за злоупотреба на премиера Бойко Борисов със специални разузнавателни средства. Трябвало да се провери колко от тях са по политически причини и каква част от разработките на ДАНС и ГД БОП се разнасят из МС в услуга на ГЕРБ.

Борисов плаши гаргите, като казва, че ще предизвика предсрочни избори, каза още Янев и добави, че ако го направи, това щяло да е краят на политическата му кариера. Той щял да се върне при пожарникарския маркуч, но и там вече бил навършил години за пенсия. За година и половината управляващите показаха, че са абсолютни бездарници, тези елементарни милиционери да си събират чукалата, че ще загробят държавата, каза още лидерът на РЗС.

Не било изключено Борисов да има договорка с президента Георги Първанов за предсрочни избори. Така Първанов щял да дойде на бял кон, защото щял да състави служебно правителство, но ако това станело, Бойко щял да гледа 15-те процента подкрепа от гласоподавателите през крив макарон, прогнозира още нахъсения партиен опонент.

Не може все още да преглътне разбиването на парламентарната му група и затова сипе огън и жупел, коментираха пренебрежително опонентите му от управляващата партия.

afera.bg

«