« Върни се назад Публикувано на 06.02.2014 / 15:21

БОРИСОВ, ТАРИКАТ МЪЖ НЕ ПИСКА. ЛЕКЕТАТА – ДА!

 

БОРИСОВ, СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ТЕ СВАЛИХА ОТ ВЛАСТ! НЕ НИЕ СМЕ ЛЕКЕТА И ПЕТНА, А ТИ СИ ЛЕКЕТО!„Точно така те свалиха ГЕРБ от власт – с такива петна и лекета, по този начин ни свалиха и сега се плашат да не правим същото, няма да го направим“, заяви Бойко Борисов. Оказа се, че според бившия премиер на ГЕРБ стотиците хиляди българи, които скочиха срещу мракобесния му режим на управление, са „петна и лекета“. Според Борисов, всички онези, които протестираха през февруари миналата година и го принудиха да подаде оставка на правителството МУ, са просто лекета. Не, Борисов, ти си леке, защото се държиш точно като леке!

Като леке, което не умее да губи.

Като леке, което няма грам чест и мъжко достойнство, за да приеме загубата и благородно да се съзтезава на политическото поприще, а разиграва месеци наред цялата държава, правейки безумни „умни, красиви и интелигентни“ пируети за да се докопа до властта ПАК.

Като леке, което е готово да мине през всичко, за да яхне за пореден път Властта, консумирайки я.

Като леке, което хленчи, лъже и манипулира, вместо да се смири, когато Господ го е праснал по тиквата.

Да заявиш, че стотиците хиляди българи, омерзени от твоето управление, излезли в студа по улиците без ежедневни финансови бонуси, бели рояли, добре платени кришнари и всякакви „пърфоманси“, които искаха моменталната ти оставка, защото те презираха, че са петна и лекета, е висша форма на личностно падение.

Борисов, ти дори си срам за мутрите. Защото в ъндърграунда онези, които носят сърца, както самите те се определят, не пискат.

Тарикат мъж не писка.

Лекетата – да.

Afera.bg

 

«