« Върни се назад Публикувано на 24.01.2014 / 9:52

БОРИСОВ СЕ ПРЕДЛОЖИ ЗА ПАТЕРИЦА НА РЕФОРМАТОРИТЕ. НЕ ПОМНЕЛ ИМЕНАТА НА АМЕРИКАНЦИТЕ, БИЛИ ДЪЛГИ, ДА ПИТАЛИ РУМЕН ПЕТКОВ

 

Бойко Борисов цъфна по bTV и уведоми зрителите, че не помнел имената на „американците, с които говорех” за АЕЦ – Белене, защото били дълги, такива и „не ги запомних. Питайте Румен Петков”. Борисов оповести, че сме живеели в полицейска държава, като че ли при неговото управление се разхождахме като в райска градина и рече, че бил разочарован, че реформаторите не го искали.

И понеже сме живеели в полицейска държава, той изреди реформаторите, с които си говорел по телефона: Меглена Кунева, Атанас Атанасов, Радан Кънев, Цветозар Томов, Евгений Михайлов, Едвин Сугарев и други десни.

Бойко Борисов се предложи за тяхна патерица с думите: „Докато бях контузен, искам да им кажа, че по-важно от патерицата няма. Хората от Реформаторския блок, които бяха в управлението, продадоха „Нефтохим“ и още други предприятия. ГЕРБ прави обратното. Не искам да ги коментирам. Следя ги внимателно. Разбрах, че ще спечелят изборите сами и евентуално ще искат наша подкрепа. Като спечелят изборите и поискат нашата подкрепа, тогава ще коментирам.

Борисов се изказа много ласкаво за Георги Първанов, но коментира, че нямало да имат съвместни ходове: „Първанов е опасен играч за ГЕРБ. С Първанов шега не бива. Особено когато извади стенограмата на Дянков, беше безобразен случай”.

Борисов за пореден път се изцепи, че бюлетините от Костинбродската печатница не били за ГЕРБ и дори в деня на скандала той се обадил на Цветанов и му казала, че „веднага закривам партията, ако е вярно”, но това било долна лъжа.

Afera.bg

«