« Върни се назад Публикувано на 17.09.2014 / 14:58

Борисов се обясни в любов на Местан

БОЙКО БОРИСОВ И ЛЮТВИ МЕСТАНБорисов се обясни в любов на Местан. Скочи на „вгламеното“ служЕБНО правителство за „смените на хората по места“.
Аз съм крайно недоволен от това служебно правителство. Стотици пъти публично, а и на тези, които ги познавам, им казвах: „Недейте да сменяте хората, изчакайте 5 октомври. Има кой да ги сменя, ако трябва да се сменят.“, заявил пред журналисти Бойко Борисов, цитиран от „Фокус“. „Те се вгламиха и започнаха масово да правят промени. Нямам предвид областните управители, а смените по места. И навсякъде се обясняват, че едва ли не ГЕРБ го иска – не го искаме, аз не го желая.“, обяснява се сърцераздирателно Борисов. Чудно ни е все пак – областните управители не са ли „по места“. Те да не бачкат на жълтите плочки? Питаме само, не че нещо…
Иначе е очевидно – Борисов се обяснява в любов на Местан и Миков. Как ли пък пропусна Мая Костинбродката? Малииии, какво ни хрумна – да не би Б.Б. сам да си е организирал аферата „Костинброд“, а Дебелака само да му е услужил с подръчните медийни кофражисти – Костинбродката и Дудука. Шегичка? Както и да е – Борисов покани ли всички на Трапезата, каза ли, че иска да сподели властта след изборите? Каза го – СТАБИЛНОСТ. ПАСОК преди години през избори „сменяше“ слогана на кампанията си – „Време е за промяна“. Ама Борисов да не е гръцки социалист. Да не би да е бил член на БКП, да не би да се е „разбирал“ с Делян Пеевски, след като на 5 юли 2009 г., вечерта, в НДК му прати депеша, навиквайки репортерката му?!
Няма да пискате. Да не сте посмели. След изборите ще ви спасяват национално – поединично и на групички. Спасение ще ви (Д)ЕБНЕ отвсякъде. И да сме наясно – служЕБНОТО правителство се е „ВГЛАМИЛО“, самонатаковало се е, демек, пред Борисов. Да не е „гламав“ Б.Б., че да се набутва сега със „смени на хората по места“. Имало КОЙ да ги сменя след изборите. Ще се съберат Местан, Пеевски, Борисов, ще се договорят, ще се „отчетат“ пред Ахмед Доган и тогава, о, тогава ще започнат да сменят. О, да – може преди това да се допитат до Ердоган, Путин и Меркел.
Не се хилете – всяка гаргара им е малко на тези. Ето и поучителни илюстративни примери от Варна – нали не бива да се уволняват хората „по места“. И така – малко им е гаргаренето на „бигбосовете“. Особено на Борисов – много бързо забрави как „вдигна кръвно“, много бързо забрави как му трепереха мартинките от мегапротестите във Варна. Сега изпрати тук Лиляна Павлова и Красен Кралев – и всичко е „пиар“. Червените не пискат за смените „по места“, защото са в комбина с Иван Портних. Чии медии лапнаха пачки, че не се и задавиха, от кампанията „Варна – европейска столица на културата.“?! Чии?
Наистина е забавно – Борисов и Цветанов разчитат за кампанията във Варна на „босове“, които ги псуваха цветисто, като наквасени сърби, в „Иванчов хан“ на 8 април 2010 г. за „ЧРД“ на Цв.Цв. и ги кълняха за ареста на Боби Гуцанов, окаушен на 31 март. Да не мислите, че Б.Б. го е наредил за набутване в тюрмата Борко – да не е „вгламен“, той си е невинен по рождение и така ще е доживотно. Да се обзаложим ли?! Очакваме Красен Кралев да му открие паметник на Бойко Борисов приживе в местността „Боровец“ край Варна – он си знае защо.

www.bgsniper.com

«