« Върни се назад Публикувано на 10.02.2011 / 9:31

Борисов, сваляш ли шапка на Трактора?!

 

 

Но не е съвсем сигурно, че става дума за инсценировка. Това трябва да се докаже. Нито пък за сплашване. Нима не е възможно трета страна да иска Петров и Борисов вече да спрат да си свалят шапките, защото ще са заети със свалянето на главите си. И все пак – щастливите усмивки на някои от уж нарочените за сплашване журналисти говорят сами за себе си. Сега на тях ще им връщат интригантските въпроси защо Цветанов се радвал толкова на издънките на Борисов с флашките и Мишо Бирата.

Каквито и да са версиите, необходима е журналистическа солидарност, докато не се докаже безспорно, че някой от медийните играчи не е вътре в играта. Дотогава взривът ще обслужва вразите Борисови. Вероятно сега той разбира колко е уязвима позицията му да бъде добре с Трактора, докато Цветанов се пържи под ударите на „трактористите” и измекярите на Командира.

Иван Костов потърси политическа синхронизация в навечерието на взрива и идването на Сесилия Малстрьом. Бандитите заформиха мафиотска синхронизация. Командира дали вече няма да бъде поставян от една и съща  (страна барикадата с тях, а не просто с БСП?! 

Всичко изглежда толкова нагласено – минута по минута е „съвпадението” с тайминга на ареста на Трактора преди една година. Но сега нямаше включвания в ефира на Цветан Цветанов. Сега всички медии тръбят как четирима еврокомисари ще минат по „Цариградско шосе”. Чудничка ИЛЮСТРАЦИЯ на волята за борба с организираната престъпност и елиминирането на политическото влияние на нейните босове.

 

www.versia.bg

 

«