« Върни се назад Публикувано на 20.06.2014 / 13:29

БОРИСОВ РЕДОВЕН ЛИ Е? ПОРТНИХ БИЛ МЛАД, ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВИЖДАЛ ТРУПОВЕ…

Борисов: Възмутен съм от кмета. Оставка на Портних? Вие чувате ли се какво говорите?! „Кметът на Варна е по-млад, емоционален. Трупове вижда за първи път, сигурно. Може да има такава реакция.“., бръщолеви Бойко Борисов. Не може да е истина. Този редовен ли е? Борисов плюе по Орешарски и Йовчев, мънка нещо на Портних, оправдава го, защото трупове виждал за пръв път сигурно. В същото време не отрича, че е възмутен от кмета. Колко да е възмутен. Колкото да плещи глупотевини. Иначе нямаше да подскача, когато го питат дали Портних трябва да подаде оставка. „Оставка на Портних? Вие чувате ли се какво говорите?“. Ние се чуваме, Борисов, но ти май чуваш някакви други гласчета. Вземи се в ръце и престани да дрънкаш простотии.

„Всеки премиер е длъжен да потърси кмета. Или пък съответно кметът, като е уведомил, да намерят начин да комуникират. Затова просто ме възмутиха всичките с тези изказвания – когато има трупове, когато хората очакват помощ, да си мерят всъщност кой по-малко работа е свършил, а не кой какво е направил. Затова сега ще съберем нашата парламентарна група. Вече разговарях с болшинството от кметовете на ГЕРБ”, реди „държавникът“ Борисов.

Бойко Борисов беше изненадан от протестите през февруари 2013 г. Тогава дърдореше, че някакви му „направили беля.“. Сега кой му направи „беля“ с тези изцепки на подплашения му кмет? Кой? И защо да не се иска оставката на кмета? Защо да не се пита за непочистеното дере? Кой е районен кмет в „Аспарухово“. Защо с Портних не се погрижиха за „водопроводимостта на дерето“, както бърборят „експертите“. Оставката на кмета Иван Портних е на дневен ред. Варненци дали няма да го изгонят с камъни, ако не си тръгне навреме? Прокуратурата се задейства. Да видим резултатите.

http://www.bgsniper.com

 

«