Публикувано на 09.07.2019 / 8:59

БОРИСОВ – ПО-ВУЛГАРЕН ОТВСЯКОГА. ТОЗИ ЦИНИЗЪМ ТРЯБВА ДА СРЕЩНЕ СЕРИОЗЕН ОТПОР В БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО!

РУМЕН ПЕТКОВБорисов практически обяви оттеглянето си. Късният Борисов все повече заприличва на късния Живков. Широко известно е, че през ’85 година Политбюро и ЦК на БКП се занимаваха с проблемите на българския футбол. Днес Борисов постъпи по-вулгарно от всякога. Извика босовете на три футболни клуба, с което или каза, че само те се занимават с корупция във футбола, или казва, че другите футболни клубове не съществуват и това са хората, с които се решава кой и как ще става шампион.

В това му арогантно поведение се надминават и „най-смелите“ решения на ЦК на БКП, свързани с българския футбол. Остава да преименува някои отбори и да накаже някои треньори. Тогава поне футболните клубове бяха държавна собственост, днес – акционерни дружества.

И къде е мястото на българския министър-председател в отношенията с търговските вериги във футбола. Ако знаем, че има такъв тип интервенция върху съдиите, къде са правораздавателните и правоохранителните органи.

И защо се демонстрира такъв цинизъм на гърба на най-популярния спорт, като се привикват шефа на Футболния съюз, ключови институции за правоохраната и правораздаването и босовете на три от клубовете.

Това е обидно за тях, обидно е за футбола, но преди всичко, обидно за нас, хората, които обичаме спорта. Този цинизъм, тази вулгарност трябва да срещнат най-после сериозен отпор в българското общество.

Напред към 10 ноември!

Във футбола, обществото и държавата!

Румен Петков

Коментари 14 за
“БОРИСОВ – ПО-ВУЛГАРЕН ОТВСЯКОГА. ТОЗИ ЦИНИЗЪМ ТРЯБВА ДА СРЕЩНЕ СЕРИОЗЕН ОТПОР В БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО!”

 1. Румене, футбола ли е по-важен или онези 16 милиарда заем които тегли Тиквата и АБВ го подкрепихте.Какво сега ми се правиш на възмутен,че Банкянския не е ли творение на Първанката,а след това му помогнахте да задържи властта като разцепихте БСП. Вън от политиката МРЪСНИЦИ.

 2. На предателите, Петков никой не вярва! Най-малкото си струва да те слуша човек! Що не се изкажеш за унищожената здравна система например, а за футбола, а? Или щот шефа си маркира територията като пикаещо куче и сега няма да може да ги ползвате тези за касичка, а? Този Франкенщайн е и ваше творение – радвайте му се!

 3. До Онзи – Защо толкова си се обидил. Истината боли, нали така, Онзи! 20 години работих с чужденци и през ум не ми мина да напусна България. Разбира се, че гласувах на последните избори, макар че не харесвам ЕС в този му вид и е ясно, че отива на кино!

 4. Хората плачат по улиците, половината са куци, сакати и т.н. Може ли да се закриват болниците в Северозападна България. Онази вечер в тъпото предаване „Панорама“ имаше някакъв проблясък, показаха лекар от Видин (възрастен човек), който се разплака… Операция под фенер в Горна Оряховица (лекар със сирийски произход) на 71 години! ПОКЛОН ПРЕД ТЕЗИ МЪЖЕ, СЪЩО И ПРЕД МНОГО ДРУГИ ТАКИВА!

  Майната им на всички 3 милиона слуги, които, вместо да се борят за болната си държава, се изнесоха да мият тлъстите задници в Америка и Западна Европа! Да не ми разправят колко са добре.

  ГОСПОД ДА НИ ПОМАГА, ЗАЩОТО ДЕЙСТВИТЕЛНО РАБОТАТ Е ДЕБЕЛА!

  1. Маѝната ти и на тебе,Мери,въпреки че съм извън страната,много повече ме боли от тебе. Гласува ли на последните избори,със сигурност не, на кои протести бе,маѝ на нито едни, докато аз напуснах страната, в която живея за 2 седмици,и отидох да протестирам против диктатурата на цар Тиква.Ти къде бе кокошко.

 5. Единственото действие, което ще спаси нашата прекрасна родина, е ОБЕДИНЕНИЕ ПРОТИВ НЕВЕРОЯТНАТА КОРУПЦИЯ И УНИЖЕНИЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО! Да си последен в Европа по всички важни показатели, 3 МИЛИОНА ДУШИ ДА ИЗБЯГАТ КАТО ОТ ЧУМА, ЦЕЛИЯТ СВЯТ ДА НЕ ТЕ СМЯТА ЗА ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО…. Не знам повече какво да кажа!

 6. Румене какво се възмущаваш като на избори пак присядате на падишаха ??? Защо преименувахте измишльотината си на коалиция за българия ТОЧНО преди изборите знаейки много добре че няма да спечелите нищо а просто ще отклоните гласове от БСП в стремежа и срещу шайката ??? Изплюхте се с първанката в лицето на избирателите направили ви министър и президент на времето….ВИЕ СТЕ АРОГАНТНИТЕ ЦИНИЦИ…бетер падишаха…ай сиктир

  1. Браво! Потурнаците от АБВ са по лоши от Пишман патриотите и предателското ДПС.

 7. Защо когато се каже някаква истина за Падишха, не тръгвате да подкрепите истината, а скачате срещу този, който я казва? Всеки позволил си да намери косур на Борисов е обруган по една или друга причина и така бетонирате Човека, дето си знае, че е прост!

  1. Защото когато някой като Петков започне да се изказва срещу ББ, звучи като смешен плач. Или като онзи виц – Га яди кифтетата ни рива…

 8. Божкееееее…. Най-големия подгъзурник на Тиквуний и той се изока….

 9. О, нима АБВ смее да критикува великия Боко и действията му, сякаш сега се събужда и си отваря очите за къде-къде по-големи безобразия, за намеса във всичко, за насаждането на фиктивната представа, че само най-отгоре се оправя положението – в пътищата, болниците, земеделието, комарите, пчеличките, теменужките, а защо не и в спорта?!

  1. След магистралите, мащабното строителство и икономиката, цар Слънце оправи и футбола. Даже от утре и тренировки ще им води…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *