« Върни се назад Публикувано на 17.01.2011 / 17:52

Борисов пласира послание до Трактора

(Като в Япония за „танковете” – Борисов отново потвърждава написаното от нас преди дни.) Подобно медийно слугуване България не помни. Същите медийни мърши първи ще припнат да „отразят” подаването на оставка на Бойко Борисов. Сега се сучат около него. Даже са готови да предадат Трактора, който им разкешваше здрави „комплименти”. Жалки ШЛЯКАНИ ибрикчии.

На фона на безпощадното медийно слугуване Бойко Борисов потвърди нашето предположение, че ще се изкуши да раздаде „оферти”. Засега пласира послание до Трактора. Как ли? Като дрънка нагли глупотевини за ДС, разбира се. ДС-посланици, ровене в раната „ДС”. И знаково се прави на разсеян, че Трактора не съществува. И защо не, след като такованите медийни мърши не го питат за Алексей Петров, който стартира комбинацията?!

Това са пълни простотии. Нито Борисов е първият, който е бръкнал в тази „рана”, нито му отива изобщо точно на него да говори по тази тема. Но с шашмалогиите за ДС с общи приказки той покрива Трактора, който го бачка смъртоносно. Защо? Семпло е – защото Трактора си вярва, че го държи с кофтално инфо…Пламен, какво друго…

От коментарите на Борисов излиза, че „трактористите” са го легендирали да дрънка на воля за ми(с)тичната ДС. Няма кой да му се върже в нито едно влиятелно посолство в София. Борисов продължава да трепка и си хаби речитативите.

В същото време Трактора се потопи. Омота се в медийни найлони. Покри се. И медийните мини със забавено действие гърмят ли, гърмят. Екипът му може да е несъстоятелен, но тимът на Бойко, който му заформя „кризисния пиар”, е жалък.

http://nefron.net

«