« Върни се назад Публикувано на 14.04.2011 / 9:47

Борисов пита герберите: Кой посмя да ми пише 5?

Миналата седмица по инициатива на председателя на парламентарната група Красимир Велчев ГЕРБ-ерите сложиха в анонимни анкети оценки на министрите, както и на самия премиер. Един от тях се престрашил да му завърти петицата, пише "Труд".

Министър-председателят доста се позабавлявал с анкетите и дори предложил всеки месец депутатите да оценяват членовете на кабинета. “Едва ли ще го правим всеки месец, защото ще претръпнат и няма да има ефект”, каза обаче Красимир Велчев.

По време на заседанието Бойко Борисов реабилитирал и икономическия министър Трайчо Трайков, като обяснил разнопосочните изявления покрай АЕЦ “Белене” с лоша комуникация. Похвалил го за телевизионно предаване същия ден, в което Трайчо Трайков заявил, че за него най-важна е подкрепата на парламентарната група на ГЕРБ.

Борисов скръцнал със зъби на шефката на здравната каса Нели Нешева, която присъствала, заради конфронтацията й със здравния министър за въвеждането на ново финансиране. Борисов отвърнал, че ако някой изхвърчи от поста си, то това ще е тя, а не министърът.

afera.bg

 

«