« Върни се назад Публикувано на 18.05.2017 / 7:32

БОРИСОВ ПЕЧЕЛИ ЗА ВРАГ ШЕФА НА МОСАД. БОРИСОВ ЗА “ЗИГ ХАЙЛ”: “ЧОВЕШКО Е! И ВИЕ СТЕ СЕ ШЕГУВАЛИ И СТЕ ПРАВИЛИ ТАКИВА НЕЩА”

шеф на МОСАД Йоси КоенБорисов за аферата „ЗИГ ХАЙЛ“: „Човешко е да се правят шеги“: Б.Б. губи приятеля Нетаняху, печели за враг шефа на МОСАД

Бойко Борисов защити подалия оставка неговия заместник-министър Павел Тенев, оскандалил се с хитлеристки поздрав. Всеки можело да се шегува по време на командировка.

„Той оцени, че стана скандал от това, че се е снимал през 2009 г. с жена си в музей на восъчните фигури… Ако не беше на този пост и не беше такава ситуацията.., сигурно много хора го правят.

Разговарях и с Валери Симеонов, подписах оставката и за мен случаят е приключен. От всичките заместник-министри на „Обединените патриоти“ Тенев беше най-добрият и най-подготвеният.

Истински съжалявам, че това се случва заради подобна глупост от негова страна. Това е удар за кариерата му. Човешко е по време на командировки да се правят такива шеги.

Можеше още в първия миг да се извинят, да кажат: „Случило се е, грешка на всеки, в музей, било е 2009 г., сега сме 2017-а. Убеден съм, че и вие като сте били командировки някъде сте се шегували и сте правили такива неща. Човешко е!“

При пристигането си на третия пролетен бал на КРИБ Борисов благодари на заместник-министъра на регионалното развитие Павел Тенев, че си е подал оставката и заяви, че това е „достойна постъпка“.

Така коментира премиерът Бойко Борисов скандала със снимката на заместник-министъра на регионалното развитие Павел Тенев, на която той се е изпънал с хитлеристки поздрав в Музея на Мадам Тюсо в Париж.

„Не съм чул какво е казал Валери Симеонов, намерете го той да го изясни“, коментира премиерът изказването на лидера на НСФБ, че сигурно и той имал майтапчийски снимки от Бухенвалд.

Според него тези, които искат оставката на Валери Симеонов, е трябвало да поискат оставката и на Корнелия Нинова.

„Къде бяха тези призиви, когато тя потупа по рамото Крум Зарков при неговата шега, че бил с ченгета да измъчва моя или нечий друг дядо.

Ние си замълчахме тогава, но по телевизията те се шегуваха по брутален начин със съдбите на хората и продължават да се хилят. Разликата е, че Зарков още е депутат, а заместник-министърът със снимката вече не е заместник-министър“, заяви Борисов.

Оправдателният речитатив на Б.Б. за безсрамните палячовщини на Павел Тенев със сигурност ще го уреди с нова порция сарказъм и „яка публицистика“ в социалните мрежи.

Нещо повече. Рискува да загуби „остатъчната искреност“ на „приятеля“ си Бенямин Нетаняху и да се уреди с враг в лицето на Йоси Коен, новият шеф на МОСАД, познат като религиозен радикал и катса от отряда за елиминиране „Кидон“ и личен приятел на премиера.

Специално за Б.Б. препращаме към катсата Йоси Коен, сега шеф на МОСАД, посветил 25 години на случая „Омар Найеф Зайед“, палестинецът елиминиран от хора на Й.К. в „Кидон“ в София като отмъщение за убития от него израелски студент през 1986 г..

www.bgsniper.com

На снимката: Шефът на МОСАД Йоси Коен

 

«