« Върни се назад Публикувано на 27.06.2024 / 8:02

БОРИСОВ ПАК НИ РАЗСМЯ. ЖАЛКО ЗА ПОШЛИТЕ ТЕАТРАЛНИ УМЕНИЯ НА НАШИТЕ СЛУЖБИ ЗА СИГУРНОСТ И ОХРАНА!

Борисов отново успя да ни разсмее. “Заплахата” била заради позицията му за Украйна. Майтап! Подразбира се, че руснаците са му издали присъдата, защото им пречи да превземат Украйна и, защото така опазил ЕС от Путин.

Руснаците сигурно също се забавляват с тези измислици.

Но по логиката на Борисов, щом угодническата му евроатлантическа поза е заплаха за сигурността му, то какво да кажат всички, които не подкрепят Украйна и не харесват сегашната забележително неинтелигентна върхушка, окупирала управлението на Европа? Много по-основателни притеснения имат те, заради позицията си, защото не Москва, а Киев се отъждествява с терористични актове, масови убийства на цивилни, отстраняване на журналисти и политолози, на всеки, който не харесва “демокрацията” по украински. Да не говорим, че в тази си дейност Зеленски и Буданов са подпомагани от специалистите в MI6

Разбира се, ако предозирането с охраната на Борисов, Атанасов и Кирил Петков е реакция на сигнал от известния професионалист в MI6 – Христо Грозев, то жалко за пошлите театрални умения на нашите служби за сигурност и охрана!

Богомил Бонев

«