« Върни се назад Публикувано на 27.04.2014 / 21:27

БОРИСОВ НЯМАЛО ДА ПРОПУСНЕ ДА НИ АРЕСТУВА СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ? СЛЕД КАТО СТАНИШЕВ, ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ И ЦАЦАРОВ ГО СПАСИХА, ЩО ДА НЕ НИ ГО НАЧУКА?!

 

Гледам много възмутени има от наглостта на Бойко Борисов, която демонстрира при откриването на кампанията на ГЕРБ. Борисов рече там: „Вярно е, че много хора съм вкарал в затвора, но явно съм пропуснал. Следващия път няма да има пропуск.” Хубаво е, че бившият сикаджия все пак говори за затвор, а не направо за убийства, щото си спомняме по негово време колко се преселиха Отвъд.

И що сега е тоя рев? Кьорав карти не играй.

След като правителството на Сергей Станишев и Ахмед Доган, след като педалското МВР на Цветлин Йовчев и импотентните служби като ДАНС на някой си Владимир Писанчев, след като прокуратурата на Цацаров на ачика спасиха задника на Бойко Борисов, спазариха се с него и не дават и косъм да падне от тиквата му, какво очаквате? Борисов да ги пожали ли?

Всичките тези уж противници на ГЕРБ очевадно връщат Борисов и ГЕРБ на бял кон във властта.

А Борисов е известен в сикаджийските среди като неблагодарно копеле.

И наистина няма да пропусне да натика в арестите всеки, когото мрази и му е бил враг.

Така че не Борисов е виновният да му позволяват да се държи като квартална мутра. Виновни са Цацаров, Цветлин Йовчев и Писанчев и по-скоро техните чорбаджии от БСП и ДПС.

А че Борисов, ако се върне на власт, ще мачка със свиреп реваншизъм, извиращ от психопатийните му комплекси, е сигурно.

На всеки прост народ обаче му е хак такъв като Боко Тиквата!

Милчо Алексиев

Колаж: Ивайло Ангелов

«