« Върни се назад Публикувано на 17.08.2017 / 13:19

БОРИСОВ: „НАШОКАХ ИМ КАНЧЕТАТА!“ ОСТАВКА, БОРИСОВ! ОСТАВКА И НА ШЕФОВЕТЕ НА НСО И ГДБОП! ДА НЕ ВИ НАШОКАМЕ НИЕ КАНЧЕТАТА!

БОЙКО БОРИСОВВ разговора – извинение между привикания в ГДБОП Васил Коцев, защото „щял да убива премиера“ и премиера Бойко Борисов, Борисов, извинявайки се на Коцев, рекъл:

Забраних на бопаджиите и шефа на службата да се занимават с подобни неща занапред. Попитан от Коцев защо са реагирали на статуса му чак след 4 месеца, Борисов е отговорил, че също е озадачен от този факт. Борисов казал на Коцев, че уважава мнението му и че не бил длъжен да го обича. Признал е, че много хора му симпатизират, както и много не го харесват, но сме живеели в демокрация, а той не бил дикактор. Коцев му отговорил, че въпреки извинението, продължава да не му симпатизира, а Борисов – че това е негово право.

„Едно време така привикваха тези, които не харесват Тато, към това ли се връщаме, към тези времене? Обадих се на шефа на ГДБОП и бопаджиите, и им забраних това да се повтаря! България е демократична държава, не тоталитарна. Не съм диктатор!“, казал Борисов, който се е изразил жаргонно, че един вид им е „нашокал канчетата“.

ОСТАВКА, БОРИСОВ! ОСТАВКА И ЗА ШЕФОВЕТЕ НА ГДБОП И НСО!

КАКВА Е ТАЯ ДЪРЖАВА, В КОЯТО БОРИСОВ „НАШОКАЛ КАНЧЕТАТА“ НА НЕКАДЪРНИЦИТЕ ОТ ГДБОП И НСО?  Е,И? АКО УТРЕ ЗАСТРЕЛЯТ НЯКОГО, КОГО ЩЕ „НАШОКВА“ ПРЕМИЕРЪТ?

ИСТИНАТА Е, ЧЕ СЛЕД ТАКЪВ СКАНДАЛ ПРЕМИЕРЪТ ПОДАВА ОСТАВКА, ОСТАВКА ПОДАВАТ И ШЕФОВЕТЕ НА СЛУЖБИТЕ ГДБОП И НСО, ЗАЩОТО БОПАДЖИИТЕ СЕГА ПРЕХВЪРЛЯТ ГОРЕЩИЯ КАРТОФ НА НСО, ЧЕ ПО ТЕХЕН „СИГНАЛ“ РАБОТЕЛИ.

ДА ВИ Е…М И У „СИГНАЛИТЕ“! ДА ВИ Е…М У „СЛУЖБИТЕ“!

В ТАЯ „ДЪРЖАВА“ НИКОЙ НЕ ПОЕМА НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА НИЩО И СЕ ДЕЙСТВА КАТО В МУТРЕНСКА БРИГАДА – БОСЪТ НАШОКВА КАНЧЕТАТА.

АПРОПО, ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР НЕ СМЕЕ ДА ГЪКНЕ. ЩО ЛИ? АМИ ЩОТО НЯМА НИЩО С БОСЪТ НА НАКАЗАТЕЛНАТА БРИГАДА. ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ И ТОЙ СЕ СПОТАЙВА КАТО … ГЕН. МАРИНКИН. ЩО ЛИ? ЩОТО „НАДГРАЖДА“ … МАФИЯТА.

Afera.bg

«