Публикувано на 20.05.2019 / 11:22

БОРИСОВ ЛЪЖЕ, ЧЕ НЕ СИ ГОВОРИ С БРАТОВЧЕДА РАДИ! ЕТО ВИДЕО, СНИМКИ И ДОКУМЕНТИ!

БРАТОВЧЕДА РАДИБойко Борисов в обяснение за братовчеда Ради: „Ние сме сложна рода. С единия братовчед не съм го виждал от 40 години. С другите братовчеди, дето сме къща до къща, сега като се видиме си махаме… Ние сме в една къща родени, в една стая по средата, не си говориме, даже има двама, дет съм ги бил… и затова не си говориме трайно. Ама аз не си говоря с тях, бе, човек. Ние за една помпа се бихме, двете баби се биха и аз ги набих братчедите…“

А сега вижте как не се познава Бойко Борисов с братовчеда Ради, с когото не си говори!

Информацията е благодарение на Григор Здравков от Легия Антимафия:

На видео клипа, лицето, което влиза в автомобила е именно братовчедът Ради!

Ето и документи и снимки, които показват как „НЕ“ се познава Борисов с братовчеда Ради, когото бил го бил…

БРАТОВЧЕДА РАДИ

БРАТОВЧЕДА РАДИ

БРАТОВЧЕДА РАДИ

БРАТОВЧЕДА РАДИ

БРАТОВЧЕДА РАДИ

Afera.bg

Коментари 35 за
“БОРИСОВ ЛЪЖЕ, ЧЕ НЕ СИ ГОВОРИ С БРАТОВЧЕДА РАДИ! ЕТО ВИДЕО, СНИМКИ И ДОКУМЕНТИ!”

 1. И сега ако Цацаров пак се направи на ударен… Такива крещящи безобразия, а прокуратурата се офлянква. Къде потънаха разследванията за апартаментите, за шефа на компирите и заместника му, за още куп започнати и недовършени неща? Мотаят се, да се забрави скандала, да измине давност, да се затрупа от нови скандали. Така си тече мандатът – докато дойде време за нов пост.

 2. Абсурдно е ГЕРБ да спечели избори без фалшификации, вече не познавам човек, който да ги понася!

  1. За товали не спираш да ближеш насраният ГЪС на глупавият ти господар борисОфф,да ви еба путката майчина и на двамата?!

  2. …E,TAKA SME NIE OT BANKJA/AZ ,BRATO/BRATOVCHEDO/I KUMO..OT HASKOVO!RODOVO/PARTIYNA /OLIGARHICHNO/PRESTAPNA STRUKTURA …PO,,MODEL,,NA SIC!

  1. Само не преставай да му ближеш насраният ГъС,че пак се е осрал до ушите,да ви еба пичката майчина и на двамата!

 3. Моля Ви, не се подвеждайте по просташкия изказ на Бойко. Това е изключително хитър и комбинативен човек, който е впримчил всеки и всичко в името на своята власт! Няма област, няма сектор в тази Държава, в които Бойко да не е фактор и всеки който все още диша, да не се страхува, че без Бойко няма как да се получи! Това не се постига за ден за два. Това е един продължителен процес започнал още от сикаджийските времена, от времето когато противниците от ВИС мряха като мухи. Мряха и ортаците от СИК за да остане едно слънце да грее. Гледам днес отишъл Бойко шосе край Пловдив да открива и кой го посреща? Шефовете на Локо Пловдив!? Прегърнал ги, а те благодарят ли, благодарят! За какво ли му благодарят? Даже в спорта, с пипалата си Бойко определя всичко, камо ли там дето течат истинските пари! Пълна мутренска отврат! Ако, тоя поиска Лилянчето Павлова, това излято от чар и елегантност сладурче утре ще стане републиканска шампионка по художествена гимнастика! Това !

   1. Аз, лично няма да кашлям! За съжаление не мога да кача интервюто На Великия Кеворк със Стою Недялков – генерал Чочоолу!

 4. Интересуват ни предстоящите избори и в тази връзка т.н. „Костинбродска афера“. Днес, пред Хекимян в БТВ Бойко Борисов отново напомни с „огорчение и гняв“ тази т.н. афера, която била струвала на ГЕРБ 5-6 процента. Изброи поименно главните виновници, които, като аферисти, трябваше да понесат цялата строгост на закона, но не би, защото няма афера нито аферисти. Сега Мая Манолова е омбудсман с благословията на Борисов, Станишев е председател на ПЕС, Цацаров, също аферист заедно съсх сегашния главен следовател на републиката, е в края на седемгодишния си мандат като главен прокурор (спомнете си „ти си го избра), а Бареков бе избран за евродепутат и се вихри отново като лидер на партия. Нищо от това нямаше да се случи, ако имаше скалъпена акция срещу ГЕРБ!

 5. Родата наистина е много сложна
  1. прадядо убит от комунистите, но баща – полковник, майка – учителка, а синът – млад член на партията;
  2.баща офицер и майка учителка, но мизерен живот – филии с мас (края на 60-те?!) и отглеждане на прасета (в Банкя?!), да се свържат двата края ;
  3.бити братовчеди след скарване на майките;
  4.отнета съпруга на приятел (в последствие стават „баджанаци“);
  5. развод, но не брак ;
  6.разбогатяла от нищото приятелка, едва оцеляла след бомбен атентат – пак от нищото;
  7.твърдения на шефка на СГС и приятелка на Цветанов (не изглежда да е неинформирана), че е купил къща в Барселона на своя любовница;
  8.година преди Янева пловдивският „Марица“ съобщава новината за здрава дружба със сестра на съотборник;
  9. приятел се оказва собственик на вила за 1,5 милиона евро, в която живее набедената за любовница с дъщеря си и цялата фамилия;
  10.съдружие на приятеля с набедената девойка, финансирано с 2 милиона от офшорка с формален собственик – кипърски безработен

 6. Толупът от Банкя е мангал. Мангал да не лъже няма. Дори и по-добричките манги лъжат, дори без облага. И понеже всички мангали лъжат, си мислят, че и останалите лъжат като тях.

 7. Чуешли баце да говори на банкянския фалсет значи много ама много лъже.

 8. Сбогом ГЕРБ
  Мравуняка се раздвижи
  Боце хвърли в нови грижи.
  В “Нова” само упования,
  и на Вожда заклинания,
  напора да удържи.
  Бента вече не държи!
  Сбогом ГЕРБ-пробойни светят!
  Сбогом ГЕРБ-разбита чета!
  Сбогом ГЕРБ- тъга, печал…
  Сбогом ГЕРБ-разжалван крал.
  12.12.2013 Паси

 9. Живота на премиера на държава от Европейския съюз, описан в книгата на Георги Стоев „Маргина, Бойко и другите. Авторът бе показно убит пред хотел Плиска и естествено убиецът не бе открит:

  „Нямах представа защо тогава Маджо го бе защитил, но сега определено пъзелът ми се нареждаше. Този ход на Маджо бе доста добър. Бе заложил на печелившия кон. И с него смяташе да спечели всички надбягвания. Самият аз не знаех много за Бойко. Често идваше на наши събирания заедно с Пашата. Държеше се надменно. Каквото, между другото, беше поведението на всички хора на Румен.
  Не бях наясно защо хората му винаги страняха от организацията, макар че бяха част от нея. Може би заради това, че като бивша барета градеше организацията си по полицейски стереотип. А засечехме ли се с Бойко, се чувствах като малко дете, извикано при кварталния. Маниерите му бяха полицейски и това ме изумяваше, все пак знаех, че е пожарникар.
  Често ми идваше да му шибна един, но щеше да стане голям проблем и Пашата и Поли да се скарат. Иначе и Поли не броеше Бойко за човек. Беше се излъгал да отиде на един рожден ден на половинката му Цветелина. Още на вратата управителят на заведението им предложил специално помещение за охраната по идея на Бойко. Естествено, охранителите се зарадвали, че ще ядат и пият на воля, далеч от погледите на шефовете си. Към края на вечерта сервитьорите ги бяха сюрпризирали много неприятно. Минали покрай всеки, записали кой какво е ял и пил и им изготвили индивидуални сметки.
  — Ние сме гости на рождения ден на Цветелина — възроптали някои от тях, като повикали управителя.
  — Няма такова нещо! Бойко каза, че гостите са в другата зала.
  Едно от момчетата на Поли нямало никакви пари и се принудило да поиска от шефа си, като му обяснил случая. Той веднага демонстративно напуснал рождения ден. Оттогава на Бойко му беше излязъл прякора Бойко Ларжа. И всички охранители го презираха.
  Поли, който никога не прощаваше, измисли начин как да го унижим. По това време Бойко държеше едно двуетажно кафе в една пресечка на „Граф Игнатиев“. Казваше се _„Long John“_. Всяка вечер цялата бригада се събирахме там. В продължение на седмица правехме големи сметки, след което не плащахме. Все казвахме: „Утре ще оправим нещата.“
  Накрая се появи един от съдружниците на Бойко, който отговаряше за кафенето — Пламен Тачев от Червен бряг. И той като приятеля си беше бивш пожарникар и каратист. Трябваше му около половин час, за да се осмели да ни заговори. Когато все пак го направи, едва успя да смънка няколко думи. Беше пребледнял от страх. Направихме се, че не го забелязваме. По-късно разбрахме, че Бойко бе изложил проблема си пред Пашата, а той от своя страна се бе опитал да се разбере с Поли.
  — Не се притеснявай, Румене! За в бъдеще няма да правят така! — изхилил се Поли. — Колкото до сметката, нека и Бойко веднъж да почерпи – приключил разговора той.
  Макар и да смятах Бойко за обикновена шушумига, имаше един случай, който ме бе убедил, че съвсем не е толкова безобиден. Преди години неговата фирма бе поела инкасото на Банка за земеделски кредит. Един от служителите му успя да открадне 500 хиляди марки и изчезна безследно. Естествено, като шеф на фирмата, вината трябваше да поеме Борисов. По това време такива пари той не бе виждал и на снимка.
  Направо се разболя от нерви. Вечният му покровител Румен Пашата бе възстановил парите на банката, но се очертаваше да му робува за цял живот. Съдбата обаче се оказа благосклонна към Бойко. След време намериха крадеца мъртъв. Никой не вярваше на версията, че се е самоубил. А пък и Бойко не се опитваше да я поддържа. Оттам му бе излязло и името на твърд и отмъстителен мъж. Тази версия бе за по-непросветените. Хората от по-близкото обкръжение знаеха, че Бай Миле е самоубил охранителя. Именно оттам започна голямата им дружба с Бойко, която продължи до последния му ден.“

  1. …Boko,predi da se,,zakachi,,za Rumen Pashata,chisteshe /za njakoy lev/ofisite na ,,Interpred,,s firma,,Vasilka,,/,,komsomolskite,,pari na,,Kremikovci/kadeto ,,vlijanie,,imashe Chavdar Chernev.Tozi Plamen Tachev mu beshe student/ordinarec,,,Sluchajat s ,,Long John,,e istinski!

 10. РАДИ ОТКРАЙ ВРЕМЕ МУ ВЪРШИ МРЪСНАТА РАБОТА НА ТОЯ И НАЙ ВЕЧЕ АКО ТРЯБВА ДА СЕ ПРИКРИЕ НЕЩО

 11. Щедростта на Борисов лъсна в „Яневагейт“
  понеделник, 20 Май 2019 / брой: 94 автор:Дума
  https://www.duma.bg/?go=news&p=detail&nodeId=192139
  За харчовете, които Бойко Борисов прави по любимките си, се чу още през 2016 г. В изтекли до медиите записи от разговори между съдийките Владимира Янева и Румяна Ченалова за първи път се появи и къщата в Барселона.
  На записа Янева откровеничи, че ако преспи с Борисов, каквато оферта е получила по Александър Сталийски, можело да изпадне в неловката ситуация „ни напред – ни назад“. Тя твърди, че имало факти как към някои жени Борисов проявявал „и положително отношение“, което се изразявало чрез постове, скъпи подаръци и дискретност. Към други жени обаче нямал такова специално отношение, а ги възприемал единствено като сексуален трофей.
  „Има една, на която й купи къща в Барселона за милион и половина евро! Има една друга, тя ходи в „Шервиньо“, забравих й името как се казваше, която беше на един негов много близък приятел от „Котараците“ жена“, заявява бившата шефка на СГС.
  На 18 ноември 2013 г. пловдивското издание „Марица“ излезе със заглавие „Семейни войни: Бойко излезе срещу шурея си!“. В кратката дописка се разказва за футболния сблъсък между Локо и „Витоша“ Бистрица. Набляга се на шоу характера на срещата, тъй като на терена Борисов се изправил срещи крилото Станко Йовчев-Машината. „Столичната клюка гласи, че Бойко е кандидат-зет на Машината. Истина или не, двамата се изправиха джентълменски един срещу друг и ритници нямаше. С други думи, както е казал народът: зет като мед!“, написаха колегите за сблъсъка между премиера и брата на Борислава Йовчева.

  1. Закриха фейсбук група с видеа за имота
   понеделник, 20 Май 2019 / брой: 94 автор:Дума
   https://www.duma.bg/?go=news&p=detail&nodeId=192138

   В средата на юли 2018 г. изчезна фейсбук групата „Да спрем разграбването на България“. Страницата бе станала изключително популярна, след като публикува два клипа и информация за къщата в Барселона. Анонимните администратори бяха обещали да пуснат трето видео, в което да разкажат за връзката на близкия до премиера Иван Саздов със скандала. Клипчетата съдържаха твърдения, че Бойко Борисов и близки до него хора имат връзка с покупката на имота, в който живее бившата манекенка от Сандански Борислава Йовчева с дъщеря си Ема. В момента в социалната мрежа има група с това име, но видеата липсват и не е ясно дали администраторите са същите.

   1. Кръстиха аферата „Мис Бикини“
    понеделник, 20 Май 2019 / брой: 94 автор:Дума
    https://www.duma.bg/?go=news&p=detail&nodeId=192137
    Историята с къщата в Барселона придоби популярност като аферата „Мис Бикини“, тъй като живеещата в нея Борислава Йовчева печели тази титла през 2006 г. Баща й Георги Йовчев от Сандански е водопроводчик, но изведнъж става управител на фирми с активи за милиони евро, регистрирани на испанския адрес. Миналата година в социалните мрежи се появи видео, което разкри, че той заедно с дъщеря си е управител на фирма Numin invest SL, която е собственик на луксозната къща с оценка 2,9 милиона евро. Йовчев е управител на регистрираната на същия адрес Ema BGS. В тази фирма кипърската офшорка Palms Enterprises и нейният пълномощник Силвия Илиева Николова са налели общо 1,75 милиона евро в брой, твърдяха авторите на клипа.
    Представител на Palms Enterprises в България е бизнесменът Йордан Христов, съпруг на Николова. „Чрез Христов кипърската офшорка управлява „Спортни имоти Приморско“ АД. В тази българска компания участва и близкият до премиера Иван Саздов от Банкя“, гласеше видеото. Бе подчертано, че Христов и Саздов управляват любимия на Бойко Борисов тенис клуб в Банкя. Премиерът често е в клуба, в двора има и негов паметник, издялан от дърво.
    Видеата твърдяха, че аферата „Мис Бикини“ представлява международна схема за пране на пари с подставени лица и офшорни фирми.
    Твърди се, че Йордан Христов е назначен от кипърския собственик на Palms Enterprises Никос Михайлидис за представител на основния актив на компанията у нас – „Спортни имоти Приморско“ АД заедно с Иван Саздов. Клипът свърза Христов и съпругата му със скандал на британските офшорни зони. Връзката е Майкъл Дойл от остров Сарк. През 2012 г. в офиса на фирма, управлявана от него и съпругата му Белинда Ланион, влизат агенти на службите и прокуратурата, а по-късно двамата са осъдени за пране на пари. Христов и Николова са пълномощници на фирми на Белинда Ланион в България, а нейни фирми са имали съдружие в техни дружества, твърдят създателите на клипа.
    Борисов официално отрече да има нещо общо с къщата в Барселона и някой от обитателите й. Александър Чаушев, който е купил въпросната къща, също отрича връзка на Борисов, но отказва да разкаже подробности, защото „случаят е личен“.

  2. ..tazi s ,,chanta ,,Shervinjo,,se kazva Dessy ,gena na Ivo Krastev beshe,zapozna gi Slavcho Binev….s Tikvata se poznavaha ipak [email protected] Dessy,ne che tja imashe neshto protiv da si,,pazaruva,,ot,,ZARA,,na bul.,,Vitosha,,….Nameri i rabota v edna,,frenska,,firma..jasno zashto…

 12. След всичко на което ни подложи и след милионите лъжи които изрече,това сатанинско изчадие Бойко Методиев Борисов,стигнах до извода,че каквито и фалшификации да произвеждат на които и да е избори,не могат да спечелят,ако няма дебили като ония 14 000 души в залата които му ръкопляскаха,хора които са готови да продадат и децата си,за да са угодни на убиеца Борисов…..
  Положението е без изход,защото зомбитата на Герб,са готови на всичко,за да дерибействат още дълго време,примери на зомбита които гласуват и поддържат действията на Герб са Гала от „На Кафе“,Магърсич Халваджян,Андрей Арнаудов и други слуги….

  1. Имената Продан и Купен не са калки в българската именна система, като Петър и Камен. Живко и Здравко – също, от Яшар.

 13. НАЗАЕМ:
  „По същия начин кметът Борисов отговори на въпрос защо е дал 50 милиона евро на фирмата на гаджето на дъщеря му. Преди 12 години за тия пари можеха да се доставят инертни материали с обема на Плана планина, но платените от кмета Борисов били използвани без остатък за строителството на метрото.“

 14. Оплете се като пиле в кълчища. Обяснения, оправдания, хъшлашки подмятания. Много ще ни израснеш в очите, като ни кажеш, че и ти си се бил, и бабите ти са се били, добре че не спомена пак осемте си дядовци, всичките избити – кой в лагер, кой на пътя, кой с гега или брадва, различни вариации. Ясно е, че банкянските черва са навързани и оплетени яко. Сега ще ни замазва очите с някакви заводи за жици и фарове, които минават за огромни чужди инвестиции, използващи българския интелектуален потенциал, нали. Аре стига приказки за баламите. А едната джофра от снимката е Цветелинка, другата е кака Цецка незаменимата.

 15. А тази сълзливо усмихнатата хилава джофра срещу ТИКВАТА не е ли Цветелинка Бориславова по прякор „Хиената“?

 16. За да се обяснят действията и думите на БОКО и за да се стигне до вярното заключение, а то е, че никак НЕ МУ Е ЛЕСНО, следва да се подходи научно. А за да се подходи научно трябва да се знае какво става в НЕГОВАТА ТИКВА, пардон глава. И така, в БОКОВАТА глава се води борба, жестока борба между НИСКИЯ ИНТЕЛЕКТ И МАФИОТСКИЯ МУ МОРАЛ от една страна и от друга БОЛЕЗНЕНИЯТ МУ СТРЕМЕЖ да се превърне в МОРАЛЕН ДЪРЖАВНИК. Това е убийствен АНТАГОНИЗЪМ, който измъчва индивида, защото НИСКИЯ ИНТЕЛЕКТ е безсилен да преодолее МАФИОТСКИЯ МОРАЛ и както се казва в литературата имаме изграден ТРАГИЧЕН ГЕРОЙ. За да ПРИКРИЕ тази безпомощност БОКО е избрал най-краткия път – привличане на обкръжение със следните характеристики: ЗАДОВОЛИТЕЛНО ИНТЕЛЕКТУАЛНО НИВО, ОТСЪСТВИЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И СИЛНО ИЗРАЗЕНИ СЛАГАЧЕСКИ НАКЛОННОСТИ. Образно казано малки циркови кученца, стоящи пред дресьора на треперещи задни краченца, влажен поглед и изплезени мокри езичета. Облизвайки го по ТИКВАТА те остават слуз, която премрежва погледа на БОКО, оставяйки го ИЗВЪН РЕАЛНАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ. С течение на времето тази изолация се превръща в САМОВНУШЕНИЕ за РЕАЛИЗИРАН СТРЕМЕЖ. Всяко изтриване на лигавия слой довежда индивида до нервна криза и съответно до извеждане на показ на думи и действия, разкриващи ИСТИНСКАТА МУ СЪЩНОСТ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *