« Върни се назад Публикувано на 17.06.2014 / 8:46

Борисов крещи в ефир за Иво Инджев: Само идиот може да каже такова нещо! Само идиот!

 

В ефира на Нова телевизия Бойко Борисов коментира изявлението на Иво Инджев, че Борисов е подал оставката на правителството си „посъветван от Делян Пеевски”. „Само идиот може да каже такова нещо! Само идиот! Някакъв си писал книга на мой гръб…”, коментира Борисов, крещейки нервно.

Борисов не желаел да коментира конфликта между Пеевски и Цветан Василев, „защото има много по-важни работи”. „Аз съм се позиционирал”, каза още Борисов. На въпрос дали ако управлява, пак ще бъде с медиите на Делян Пеевски, Борисов закрещя отново, че никога не бил диктувал на медиите и те пишели глупости. Изключително нервен тази сутрин, Борисов рече, че „нямам отношение” нито към единия – Цветан Василев, нито към другия – Делян  Пеевски. Него го интересувал „Южен поток”.

Друга тема?, попита Виктор Николаев. Не, няма друга тема!, изкрещя Борисов истерично.

Борисов не виждал защо щяло да има и Консултативен съвет, защото правителството не си подавало оставката.Борисов каза още, че нито една партия не му се била обадила за преговори и не можел да коментира на кого какво му било хрумнало.

Очевидно картите на Борисов тази сутрин бяха на кестерме, защото бе видимо нервозен.  Когато го попитаха за „поръчката на убийство от страна на Доган към  Борисов“, Борисов  първо се направи на улав и каза – не ви чувам. И отклони темата – че държавата била в колапс, „и какво значение има какво е казал Доган преди една година”.

Борисов на финала пак се разкрещя по темата „Пеевски и ДПС“. Очевидно здраво го стиска чепика точно там. И дори се обърка като каза, че били „арестувани изпълнителни директори на банка“. След като бе поправен, той рече, че „може и да съм се объркал, защото много пътувах“.

Afera.bg

«