« Върни се назад Публикувано на 03.12.2017 / 11:57

БОРИСОВ, КАКВИ ГИ ВЪРШИШ? ЕВРОПЕИЗИРАШ БАЛКАНИТЕ ИЛИ ПРАВИШ ИСЛЯМСКА ДЪГА?

ИСЛЯМСКА ДЪГАВ рамките на 72 часа Борисов и министрите му разбиха мита за европейските перспективи на България. Със санкцията на Чичо Сам премиерът бе в най-реакционната ислямска държава в света, където публично бесят, бичуват и режат ръце, а жените са стока.

Само ден след танца си със саби в Рияд, българският премиер прие турския министър за евроинтеграцията и за кой ли път се врече във вярност на ислямиста Ердоган. Но за да не остане съмнение на кого козирува, Борисов прие на „Дондуков“ 1 и ген. Петър Павел – командващ Военния комитет на НАТО.

В същия ден военният му министър подписа обща платформа за отбрана с колегите си от Албания и Македония, която зорко ще пази и Коридор №8. Само не обясниха от кого ще вардим коридора и кой в региона ни заплашва, та спешно обединяваме потенциала на три военни джуджета. И не намирисва ли това на Зелената ислямска дъга на Балканите?

Точно преди година сглобихме черноморски фронт с Румъния, Турция и Украйна, за да укротим руската мечка. Сега вършим същото упражнение с Албания и Македония, за да вкараме в правия път дърпащите се от НАТО сърби.

И вместо да разпъват локуми за европейското ни председателство, Борисов и патриотарската му компания да кажат кой ги командва и срещу кого ги насъсква?

ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВВелизар Енчев

«