« Върни се назад Публикувано на 03.02.2014 / 11:37

БОРИСОВ И ИКОНОМИКАТА КАТО МАГАРЕ И ДИСКОМУЗИКА. ИКОНОМИКАТА, ПРЕСТЪПНИКО!

 

Вчера втрещен наблюдавах как неграмотният доктор по аварийно развиване на пожарникарски маркучи Бойко Борисов говореше нещо за бюджетен дефицит и дългове. Това е все едно магаре да ти пуска дискомузика. Същото това магаре Борисов домъкна Симеон Дянков и оставиха пенсионерите и младите майки да умират от глад по улиците, заедно с децата си.

Теорията на икономиката не е като формулата колко трябва да е дълъг един маркуч, за да стигне от точка „А“ до точка „Б“, господин Борисов.

Истината за управлението на Борисов е, че той изсмука докрай всички ресурси в държавата, не за да строи магистрали, а да напълни собствения си джоб и офшорните си сметки. В края на управленския му тандем с Дянков над 100 хиляди малки фирми бяха фалирали, безработицата беше рекордна и бяха натрупани над 4 милиарда нов държавен дълг. За какво отидоха тези 4 милиарда? Нищо чудно това да са откраднатите от Борисов пари, които сега стоят заровени под земята в някой имот в Банкя.

Лъжа е, че той бил единственият свестен политик. Борисов мина през трупа на българския народ, за да постигне детската си мечта – да се превърне в първия български политик мултимилиардер. Вероятно единственият курс на Борисов по икономика са били лекциите на другаря Тодор Живков, докато му е мачкал ушите. „Икономиката икономична – дело на всеки“ – така Борисов е разбрал икономиката като средство за стягане на колана и убиването от глад на стотици хиляди пенсионери и млади безработни.

Икономиката, престъпнико!!!

Николай Бареков

«