« Върни се назад Публикувано на 26.02.2014 / 12:26

БОРИСОВ ИЗНЕРВЕН ЗАПЛАШВА МВР, ЧЕ ЩЕ ИМ СЕ СЛУЧИ ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧВАЛО С ЦВЕТАНОВ

 

„Мога да кажа на колегите, защото за мен те са ми колеги – и в МВР, и в ДАНС, поучете се от това, което се случва с Цветанов, същото ще се случва с вас, действайки по този начин. Казвам това най-приятелски щот съм ги назначавал на работа, аз съм ги издигал тези хора, на тези постове. Никой не си извади поука, прокурорите си извадиха и виждате в този случай те си мълчат и към момента не повдигат обвинение/б.р. – става дума за разбития кокаинов канал и Орлин Алексиев от ГЕРБ/.

Ако Алексиев е виновен в нещо, той трябва да бъде арестуван и да е арестуван досега. Аз не мога да си представя, че това, което говорят има дори частица истина в него и той ще се разхожда на по телевизиите. Главният секретар на МВР каза: „не мога да потвърдя, не мога и да отрека“. Е, като не можеш да отречеш – не го говори, ако не можеш да го потвърдиш – стани и го арестувай, и го заведи там, и го разпитвай. Какви са тия работи – намерили нещо – горено било, той може да си е горил пурите, защо не го арестуват веднага. Арестувайте и разпитвайте, какви са тия внушения всеки ден. В същото време реално тон и половина е хероин минал и отишъл в Холандия. А камионите на Орлин Алексиев са си тук. Всеки има персонална вина – арест и в кауша. Ако не е виновен какви са тия приказки от сутрин до вечер„, заяви Борисов пред журналисти, предава БГНЕС.

Каква истерия на тема кокаин у Борисов!

Когато той и неговият Цветанов проскаха по очи без доказателства, за което говорят всички провалени в съда дела, беше хубава работа, сега били… „какви са тия работи“.

Борисов уж е бил полицай, пък не вдява, че тече разследване, в което не е задължително на него да му се отчитат какво точно се върши по него и точно кога ще има арестувани.

Afera.bg

«