« Върни се назад Публикувано на 19.11.2014 / 22:57

БОРИСОВ ИЗНЕНАДАН ЗА ФЛОРОВ? ПЕСНИ И ПЛЯСКИ НА АНСАМБЪЛ „ЦВЕТАНОВ VS БОЙКО”

Цветанов и БорисовМосковски предложил Станимир Флоров за шеф на ДАИ, защото според него той бил „доказан специалист с отлична репутация във всички български и европейски служби“. Освен това Московски искал да прави там реформа, която да преустанови нерегламентираните практики. Агенцията контролира издаването на шофьорските книжки, пише в. Труд. Флоров, който е разследван за рушвет, да преустановява нерегламентирани практики? Московски май е напушен.

Премиерът Бойко Борисов обаче не дал съгласие за назначението, както изисквал законът. От Министерски съвет дали да се разбере, че премиерът е бил неприятно изненадан от предложението и едва ли щял да позволи назначаването на Флоров, който е кум на шефа на парламентарната група на ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов.
На това му се вика КОНТРОЛИРАНА ДОПИСКА, ДИКТУВАНА ОТ РУМЯНА БЪЧВАРОВА, ПО ЗАРЪКА НА БОРИСОВ.
Московски „смелчагата” ще реши САМ да предложи за назначение обвинения във взимането на подкуп, човекът на Цветанов, една от зловещите фигури в ГДБОП – Флоров, свързан с наркотрафика?
Верно ли, някой мисли, че сме идиоти, или, че смятаме, че Московски е воевода с бяла риза, дето не се посира без да пита Борисов дали да отиде до тоалетната?
Борисов „не знаел“ и бил „неприятно изненадан” и ах, „едва ли щял да позволи назначението да мине”, късат си наколенките трудоваците.
Че Цветанов и Борисов го играят от години в пласмента уж „враждуващия” ансамбъл – този филм сме го гледали. Сега внушението трябва да бъде подсилено, поради особената обстановка с правителството и висящата му подкрепа. И Борисов ще го играе „доброто ченге”, дето удря уж през пръстите „лошия” Цветанов.
А Флоров си е и на двамата янки – дудъл капия. Наркото си е нарко. Сега просто Борисов е в ролята на „непритно изненадан”, а Цветанов е пуснат на ехалето да го псуват и да ръкопляскат колко е „принципен” Бащицата от Банкя, че удря, ето на, и „своите”.
Afera.bg

Колаж: Иво Ангелов, „Сила“

 

«